Modoratör
Efsanevi Üye
WWF kaç günde geliyor?
2-5 işgünü içerisinde siparişler kargoya verilmektedir.
WWF indirime girer mi?
WWF Market online mağazasında yapmış olduğunuz alışverişlerde her bakımdan muhteşem indirimler ile direkt olarak başlayabilmek pek tabi mümkündür. Çünkü WFF Market'te daha ilk adım yani yeni üyelikte indirim sağlayacak olan fırsatlar sunulmaktadır.
WWF market kimin?
WWF Market, WWF Türkiye'nin resmi alışveriş sitesidir.
WWF nasıl iade?
WWF nasıl iade?
Satın aldığın ürünleri teslim aldıktan sonra iade etmek istersen, 14 gün içinde bize ulaşarak UPS ya da Aras Kargo ile ücretsiz gönderebilirsin.
WWF evlat edinme nedir?
WWF evlat edinme nedir?
WWF-Türkiye'nin evlat edinme kampanyasıyla yeni yılda tehlike altındaki türlerden birini evlat edinerek hem yakınlarınıza hem doğaya unutulmaz bir hediye verin. Yeni yıl hediyesi aldığınız kişi adına bir sertifika düzenleniyor ve seçeneğinize göre evlat edindiğiniz türe özel bir hediye paketi hazırlanıyor.
WWF iade var mı?
İadesini istediğin ürünü herhangi bir paketin içine koyup 6 haneli sipariş numaranı belirttiğin bir not ile kargoya teslim edebilirsin. İade ürünü, mutlaka siparişi oluşturan kişinin ismiyle kargoya teslim edilmelidir.
WWF nedir Ekşi?
wwf – dogal hayati koruma vakfi olarak anilmaktadir. kendini cevreyi korumaya adamis gönüllülerin kurduklari isvicre merkezli uluslararasi vakiftir. greenpeace'den farki politize olmamasidir. http://www.wwf.org.tr/ adresinden ayrintili bilgiye ulasilabilir.
WWF-Türkiye Başkanı Uğur Bayar Kimdir?
Profesyonel iş yaşamına Citibank Türkiye'de başlayan Uğur Bayar, 1997-2002 yılları arasında T.C. 2004 yılında Credit Suisse Türkiye'de göreve başlayan ve halen Credit Suisse Türkiye'nin CEO'su olan Uğur Bayar aynı zamanda, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Danışma Kurulu Üyesi ve Türk-İsviçre İş Konseyi'nin Başkanı'dır.
WWF-Türkiye Başkanı kimdir?
WWF-Türkiye Başkanı kimdir?
WWF-Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Bayar, Aslı Pasinli'nin kurumsal ve girişimcilik tecrübesinin, uzman WWF-Türkiye ekibinin tecrübesi ile birleşmesinin, Türkiye'nin çevre sorunlarının çözümüne, yenilikçi bir bakış açısıyla ivme kazandıracağını belirtti.
WWF nasıl üye olunur?
WWF nasıl üye olunur?
Haftaiçi 09.00-17.30 saatleri arasında ofislerimize aşağıdaki iletişim bilgilerinizden ulaşabilirsiniz. Üyelik işlemleriniz için[email protected]adresine mail gönderebilirsiniz.
WWF evlat edinme kaç TL?
Evlat edinme seçenekleri: 50 TL ile bir hayvan türünü evlat edinebilir, isme özel e-sertifikanızı alabilirsiniz. 100 TL ile bir hayvan türünü evlat edinebilir ve basılı sertifikanızı alabilirsiniz.
Panda evlat edinme nedir?
wwf türkiyenin web sitesinden en az 20 tl bağışlayarak yapılabilen olay. hatta bunu analar günü, babalar günü, sevgililer günü gibi vahşi kapitalist sistemin bize hediye aldırmak amacıyla ürettiği bir günde "senin adına bir panda yavrusu evlat edindim" şeklinde hediye edebilirsiniz.