Editör
Efsanevi Üye
WW ne demek LoL?
Warwick vahşi kurt iç güdülerinden beslenir ve ileri atılarak kurbanını ısırır. Tuş basılı tutulduğu sürece hedefe bağlanır ve ardından hedefin arkasına atlar.
WW kimdir?
WW kimdir?
Warwick, Zaun'un gri sokaklarında avlanan bir canavar. Muazzam derecede acı veren deneyler sonucu değişim geçiren vücudu, damarlarını simyasal bir öfke ile dolduran karmaşık bir hazne ve pompa sistemi ile donatılmış.
WW kostümleri kaç rp?
WW kostümleri kaç rp?
Kostüm şu anda 1350 Rp fakat bu değişkenlik gösterebilir. Ay İmparatoriçesi daha çocukken ona hediye edildi. Warwick, ölümsüz dünyayı içeri giren karanlığa karşı korumak için yanına yerleştirildi.
WW hangi koridor?
Aslen bir ormancı olarak bilinen Warwick'i nadiren de olsa üst koridorda görebiliyoruz.
ZAUN ne demek lol?
ZAUN ne demek lol?
Bir yeraltı yerleşimi izlenimi uyandıran Zaun, aslında Piltover'ın altındaki derin kanyon ve vadilerde uzanan, geniş mi geniş bir alt şehir.
Kadim ilah ww kaç rp?
Kadim ilah ww kaç rp?
Kadim ilahların gücünün bir bedeli var. Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı (1650 RP) ve Cadılar Meclisi 2021 Etkinlik Kartı Paketi (2650 RP), 12 Ağustos 2021 saat 23.00'ten itibaren alınabilir.
WW karşısına ne alınır?
Warwick Counter Kötü Yönleri ve Zayıflıkları Oldukça fazla iyileşme etkilerine sahip olsa da Warwick için en iyi item Celladın Çağrısı ve Morello'dur. Bu itemler sayesinde WW'nin iyileşme etkilerini ortadan kaldırabilir ve zaten sınırlı olan yetenek haznesini yok edebilirsiniz.
Warwick Orman mı?
Warwick Orman mı?
Warwick güçlü bir erken oyun Jungler.
Master Yi ne kasılır?
Master Yi ne kasılır?
Optimum Eşya Dizilimi
- Hayalet Dansçı
- Ninja Tabisi.
- Ebedi Kılıç
- Malmortius'un Ağzı
- Kara Balta.
- Koruyucu Melek.
ZAUN kim?
Zaun, varlığını sonsuz ve puslu bir alacakaranlığa mahkûm hâlde sürdürmesine rağmen, enerjik insanları ve zengin kültürüyle her gün daha fazla ilerliyor. Piltover'ın refahından nasiplenerek gelişirken, yukarıdaki şehrin karanlık bir yansımasını andırıyor.
Piltover ne?
Piltover ne?
Bir Piltover vatandaşı genellikle kendi kendine yeter, kimseden medet ummaz ve sürekli kendini geliştirmeye çalışır. Yabancıların müdahalesini sevmezler ve serbest piyasanın, şehrin refahının devamı için olmazsa olmaz olduğu görüşündedirler. Piltover'ın üst tabakasında moda devamlı değişir.