Modoratör
Efsanevi Üye
WP yeni gizlilik sözleşmesi nedir?
WhatsApp'tan yapılan son açıklamaya göre bu sözleşmeyi kabul etmeyenlerin hesapları silinmeyecek; ancak bu kullanıcılar bir süre sonra mesaj gönderemeyecek ya da alamayacak. Bu kullanıcıların hesapları "aktif olmayan hesap" olarak tanımlanacak.
WhatsApp yeni güncelleme güvenli mi?
WhatsApp yeni güncelleme güvenli mi?
Şirketin açıklamasına göre WhatsApp'ın uçtan uca şifreleme güncellemesi fotoğraf, mesaj, video, sesli mesaj, belgeler ve aramalar üçüncü şahsların eline geçmesini engelliyor. Kurulduğu günden bu yana birçok kişi tarafından güvenilen uygulama olduğu için, WhatsApp'ın temel pazarlama noktası, uçtan uca vaadiydi.
WhatsApp koşulları nasıl kabul edilir?
Gizlilik sözleşmesinin son saatleri yaklaştığında uygulama size otomatik olarak bunun ekranını önünüze getirecek. Daha sonra sözleşmenin içerisindeki maddelere göz atın ve alt kısımda "Kabul Et" seçeneğini tıkladıktan sonra sözleşmeyi kabul etmiş olacaksınız.
WhatsApp sözleşmesi bir daha gelir mi?
WhatsApp sözleşmesi bir daha gelir mi?
WHATSAPP SÖZLEŞMESİ TARTIŞMASINDA YAŞANANLAR WhatsApp 4 Ocak 2021'de gizlilik ilkelerinde yapılan değişikliği ve yeni kullanım koşullarını açıkladı. 8 Şubat 2021'e kadar kullanıcılar sözleşmeyi onaylamazsa, kullanıcıların WhatsApp'ı kullanamayacakları bildirildi.
WhatsApp güvenlik kodu değişirse ne olur?
Uygulamanın kendisi de dahil olmak üzere kimse sohbetlerinize erişim sağlayamaz. Whatsapp sohbetlerinde güvenlik kodu değişti ibaresi belirdiğinde bu bildirim, karşınızdaki kişi ile aranızda bulunan ve uygulamanın belirlemiş olduğu 60 haneli güvenlik kodunun değiştiğini belirtir.
WhatsApp yeni sözleşme nasıl iptal edilir?
WhatsApp yeni sözleşme nasıl iptal edilir?
Sözleşme kabulü, iptali vb. bir durumla ilgili henüz aktif bir buton WhatsApp uygulamasında yer almıyor. Whatsapp'tan ayarlar kısmına girin. Ayarlar kısmındaki hesap seçeneğine tıklayın. Hesap seçeneğinden "hesabımı sil" kısmına tıklayarak numaranızı girerek Whatsapp hesabınızı silip yeniden yüklemeniz gerekiyor.
WP geri adım attı mı?
REKABET KURUMU'NA İLETİLDİ Beklenilen o bilgi ve belgeler kuruma ulaştı. Rekabet Kurumu'ndan alınan bilgiye göre WhatsApp, kullanıcılara zorunlu hale getirdiği gizlilik sözleşmesinde Türkiye yönünden geri adım attı. Bu kapsamda, sözleşmenin Türkiye'yi kapsamayacağını öğrenildi.
WhatsApp sözleşmesini kabul ettim nasıl geri alabilirim?
WhatsApp sözleşmesini kabul ettim nasıl geri alabilirim?
WHATSAPP ONAYI GERİ ALMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR? *Whatsapp'tan ayarlar kısmına girin. *Ayarlar kısmındaki hesap seçeneğine tıklayın. *Hesap seçeneğinden "hesabımı sil" kısmına tıklayarak numaranızı girerek Whatsapp hesabınızı silip yeniden yüklemeniz gerekiyor.
WP sözleşmesini kabul edersek ne olur?
Bu koşulları kabul eden kullanıcılar uygulamayı kullanmaya devam ederken, kabul etmeyenler ise WhatsApp hesaplarına erişim sağlayamayacak. Sözleşme kabulü, iptali vb. bir durumla ilgili henüz aktif bir buton WhatsApp uygulamasında bulunmuyor.