- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Wowwo nun sahibi kim?
Yeşil Holding. Yeşil Holding tarafından hayata geçirilen Wowwo, araç sahibi olmak isteyenleri finanse ediyor. 14.000'i aşkın araç portföyü ile Avrupa'nın en büyük araç stoğuna sahip olan sistem hâlihazırda 30 ilde binlerce üye galerisiyle hizmet ağını genişletiyor!
Hun enerji sahibi kimdir?
İSTANBUL (AA) – YUNUS TÜRK- Koray Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhun Kartal, ortak satışa 80 milyon sermaye artırımı şeklinde 130 milyon liralık nominal bedelle Hun Yenilenebilir Enerji'nin halka arzını gerçekleştirdiklerini belirterek, her bir hissenin 1,82 liradan satışa sunulacağını dile getirdi.
Gündüz Tibet kim?
Gündüz Tibet'in Mahir Canova'dan olma ünlü oyuncu Civan Canavo adlı oğlu var. Türk Yeşilçam Sineması'nın önemli aktörlerinden ve yönetmenlerinden Kartal Tibet ile evli olan Gündüz Tibet'in bu evliliğinden ise Kanat Tibet ve Kumru Tibet adında 2 çocuğu var.
Yeşil Holding battı mı?
Yeşil GYO iflas davası 9 Mayıs'a bırakıldı! Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı aleyhine açılan iflas davasının ilk duruşması 28 Şubat'ta görüldü. Bakırköy 8. İcra Hukuk Mahkemesi tahkikat duruşmasının 9 Mayıs 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi.
Kamil Engin Yeşil kimdir nerelidir?
Kamil Engin YEŞİL Engin Yeşil, 1962 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul'da Şişli Terakki Lisesi'ni bitirdikten sonra Florida Üniversitesi Finans Bölümü'nden mezun olmuştur. Okul sonrası ABD'de iş hayatına atılmış ve burada telekomünikasyon ve kontak lens alanlarında işler yapmıştır.
Wowwo com güvenilir mi?
Wowwo.com üzerinden ikinci el araba alımı veya satımı gerçekleştirilmektedir ve bunun sağlanması için arka planda çalışan firmanın özel yazılımı ile güvenli bir sistem bulunuyor. Satın almak istediğiniz araç ile ilgili kategori ve filtreleme gerçekleştirip kriterlerinize göre arama yapabilir.
Karye sahibi kimdir?
KARTAL YENILENEBILIR ENERJI URETIM A.S.
Hun enerji ne yapar?
2011 yılında Hun İnşaat Limited Şirketi olarak kurulan ve daha çok parsel bazlı alanlarda APARTİST markası ile konut üretimi yapan şirket 2014 yılından itibaren MİNT markası ile ada bazlı konut projeleri geliştirmeye başlamış, ticari ünvanını da Hun Perakende Enerji ve İnşaat A.Ş olarak değiştirmiştir.
Gündüz Tibet kaç yaşında öldü?
92 yaşında (1930)Gündüz Tibet / Yaş
Bekir Yüksekdağ kimdir?
Özgeçmiş : Bekir YÜKSEKDAĞ Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Yüksekdağ, 1962 yılında Malatyada doğmuştur. 1982 yılında Sultan Hamam piyasasında bir aile şirketi kurmuş ve bu şirketi 2006 yılına kadar Yönetim Kurulu Başkanı olarak temsil etmiştir. Daha sonra kendi işini kurarak meslek hayatına devam etmektedir.