Son Konular

Windsor marka kime ait?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Windsor marka kime ait?

Windsor 2912 çamaşır makinesi Vestel markasının garantisinde olan bir çamaşır makinesidir. Windsor çamaşır makinesi ws 2710 7 kg çamaşır yıkama kapasitesine sahip bir üründür.

Vestfrost hangi markanın yan ürünü?

Vestfrost, 2008 yılında bir Türk şirketi olan Vestel tarafından satın alınmış olup günümüzde üretimin büyük çoğunluğu Türkiye ve Slovakya'daki fabrikalarda sürdürmektedir. Vestfrost, 2009 yılında ilk çamaşır makinesini kullanıma sunmuştur.
vestel'in manisa'da ürettiği bir beyaz eşya markası. kozyatağı vestel outletinde satılmaktadır. kesinlikle ve kesinlikle uzak durulması gereken bir markadır.
Windsor Klimayı kim üretiyor?
Vestel'in ürünü olan Windsor marka klimayı sıfır aldım.
Vestfrost çamaşır makinesi kaç yıl garantili?
Garanti kapsamı Buzdolabı, derin dondurucu, çamaşır makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi, bulaşık, kurutma makineleri, fırın, ankastre mikrodalga fırın, termosifon, şofben, kombi ve klimalar 3 yıl Arçelik garantisi kapsamındadır.

Vestel ne iş yapar?

Vestel; elektronik, beyaz eşya ve dijital ürünler alanlarında faaliyet gösteren, 18'i yurt dışında olmak üzere, toplam 28 şirketten oluşan küresel bir şirketler grubudur.

Windsor klima vestelin mi?

Vestel'in ürünü olan Windsor marka klimayı sıfır aldım. Ürün daha 1 ay olmadan arıza verdi.
Hoover markası Candy Group'a ait uluslararası markalar arasında yer alıyor. 1945 yılında İtalya'da Fumagalli Ailesi'nin yönetimi ile faaliyete başlayan marka, dayanıklı tüketim malları alanında 7 farklı ülkede 9 fabrikada üretimini sürdürüyor.
Vestel Çamaşır Makinesi garantisi kaç yıl?
Vestel markalı ürünlere 2 yıl garanti verilmekte olup, ürünlerin ambalajında 2 yıl süreli garanti belgeleri mevcuttur.
Vestel hangi sektörlerde?
Vestel A.Ş. 1994 yılında Vestel Elektronik A.Ş'nin Zorlu Holding bünyesine katılmasının ardından kurulan Vestel Şirketler Grubu; bilgi teknolojileri, savunma sanayi ve elektrik, elektronik sektörlerinde faaliyette bulunan üretim ve pazarlama şirketlerine sahiptir.

8 Plus ozellikleri nelerdir?

Google Colab hangi GPU?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt