Son Konular

Windows kurulumu ne kadar?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Windows kurulumu ne kadar?

Genel olarak 20-60TL arasında diyebiliriz. Ancak o kadar parayı bilgisayarcıya vermek yerine, o paraya en az 8GB USB satın alıp kendiniz format atmanız daha mantıklı. Daha sonra 10TL gibi bir fiyatla OEM key alıp Windows'u orijinal etkinleştirebilirsiniz.

Microsoft Store oyun nasıl silinir?

- Başlangıç butonunu seçin, ardından Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamalar ve özellikler'i seçin. Alternatif olarak yalnızca bu makalenin alt kısmındaki kısayol bağlantısına tıklayın.
- Kaldırmak istediğiniz uygulamayı ve ardından Kaldır'ı seçin.

Bilgisayar kurulumu ne kadar?

Bilgisayar kurulumu ne kadar?
HİZMET | AÇIKLAMA | YERİNDE SERVİS ÜCRETİ
KURULUM (İşletim Sistemi CD'si müşteriye ait olması koşulu ile) | Yeni alınmış bir bilgisayarın, gerektiğinde sürücülerinin yüklenerek çalışır duruma getirilmesi | 75 TL
EĞİTİM (Bu işyerinden alınan ürün için) | 1 Saat'lik bilgisayar işletim sistemi ve donanım kullanımı eğitimi | 50 TL

Windows bilgisayara nasıl yüklenir?

Windows bilgisayara nasıl yüklenir?
Windows 10 nasıl kurulur?
- Adım #1: Windows 10 indirme sayfasına gidin,
- Adım #2: "Aracı şimdi indirin" yazılı butona tıklayın,
- Adım #3: İndirilen "MediaCreationTool" dosyasını açın,
- Adım #4: Kullanıcı sözleşmesini kabul edin,
- Adım #5: "Başka bir bilgisayar için yükleme medyası" seçeneğini işaretleyip ilerleyin,

Format atma fiyatı ne kadar?

HİÇ KİMSEYİ ÜZMEDEN HERKESE FİYATLARDA YARDIMCI OLMUŞUMDUR. FORMAT ATMA, BAKIM VE LİSANS İŞLERİ YAPILMAKTADIR….BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS.
ÜRÜN HİZMET | BİRİM FİYAT | AÇIKLAMA
MASAÜSTÜ/LAPTOP FORMAT ATMA | 40 TL |
RESİM VE DOSYA KURTARMA | 50 TL | 24 saat sürer
GENEL TEMİZLEME VE BAKIM | 20 TL | Sistem Yavaşsa
ÖZEL LİSANS İŞLEME | 100 TL |

Windows kurulumu genellikle 20-60TL arasında yapılıyor ancak önerilen bir seçenek olarak 8GB bir USB alıp format işlemini kendiniz yapabilir ve daha sonra 10TL gibi bir fiyatla OEM bir Windows lisansı alarak işletim sistemini orijinal hale getirebilirsiniz.

Microsoft Store'dan oyun silme işlemi için ise Başlangıç butonunu seçerek Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamalar ve özellikler yolunu izleyebilirsiniz. Alternatif olarak bu işlemi hızlıca yapmak için makalenin alt kısmındaki kısayol bağlantısına tıklayabilirsiniz.

Bilgisayar kurulumu için ise farklı hizmet seçenekleri bulunmaktadır. Yerinde servis ücretleri şu şekildedir:
- Kurulum (İşletim Sistemi CD'si müşteriye ait olması koşulu ile): 75 TL
- Eğitim (Bu işyerinden alınan ürün için 1 saatlik bilgisayar işletim sistemi ve donanım kullanımı eğitimi): 50 TL

Windows'un bir bilgisayara nasıl yükleneceği konusuna gelince, Windows 10'u kurmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Windows 10 indirme sayfasına gidin.
2. "Aracı şimdi indirin" yazılı butona tıklayın.
3. İndirilen "MediaCreationTool" dosyasını açın.
4. Kullanıcı sözleşmesini kabul edin.
5. "Başka bir bilgisayar için yükleme medyası" seçeneğini işaretleyip ilerleyin.

Son olarak, format atma fiyatları da değişkenlik göstermektedir. Bir bilgisayar teknik servisinin sunduğu hizmetlere göre fiyatlandırma şu şekildedir:
- Masaüstü/Laptop format atma: 40 TL
- Resim ve dosya kurtarma: 50 TL (24 saat sürer)
- Genel temizleme ve bakım: 20 TL
- Özel lisans işleme: 100 TL

Bu bilgiler doğrultusunda Windows kurulumu, oyun silme, bilgisayar kurulumu, Windows yükleme ve format atma gibi işlemler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

En kaliteli findik hangi ulkede yetisir?

Hoover E08 hatasi nedir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt