T
theking
Windows 7 De Fabrika Ayarlarına Nasıl Dönülür? Windows 7 işletim sisteminde fabrika ayarlarına geri dönmek oldukça kolaydır. İlk olarak, Başlat menüsüne gidin ve Ayarlar seçeneğini tıklayın. Ardından, Güncelleme ve Güvenlik seçeneğine girin. Burada, Kurtarma seçeneğini bulmalısınız. Şimdi, Bu PC'yi Sıfırla seçeneğini tıklayın ve Windows'u Sıfırla seçeneğini seçin. Bir sonraki adımda, Her şeyi Kaldır seçeneğini seçin ve işlemi onaylayın. Bilgisayarınız fabrika ayarlarına geri dönecektir ve tüm kişisel dosyalarınız silinecektir.
İçindekiler
Windows 7 işletim sisteminde fabrika ayarlarına geri dönmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
İlk adım olarak bilgisayarınızı açın ve masaüstüne ulaşın.
Başlat düğmesine tıklayarak Başlat menüsünü açın.
Başlat menüsünde yer alan "Bilgisayarım" veya "Denetim Masası" seçeneklerinden birine tıklayarak bilgisayar ayarlarına girin.
Bilgisayar ayarlarına girdikten sonra "Sistem ve Güvenlik" seçeneğine tıklayın.
"Sistem ve Güvenlik" menüsünde "Geri Yükleme" seçeneğini bulun ve tıklayın.
Geri Yükleme menüsünde "Bu bilgisayarı fabrika ayarlarına döndür" veya benzer bir seçenek bulunur. Bu seçeneğe tıklayarak fabrika ayarlarına geri dönebilirsiniz.
Fabrika ayarlarına dönmek istediğinizi onaylayın ve işlemi başlatın. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra fabrika ayarlarına dönmüş olacaksınız.
Not: Fabrika ayarlarına dönme işlemi, bilgisayarınızdaki tüm kişisel dosyaları ve ayarları siler. Bu nedenle, önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.
Windows 7 De Fabrika Ayarlarına Nasıl Dönülür? "Bilgisayarım"ı sağ tıklayın.
"Özellikler"i seçin.
"Sistem Koruma" sekmesine tıklayın.
"Sistem Geri Yükleme" butonuna tıklayın.
"Tüm sürücüler için geri yükleme noktalarını göster" seçeneğini işaretleyin.
İçindekiler
Windows 7 De Fabrika Ayarlarına Nasıl Dönülür?
Windows 7 işletim sisteminde fabrika ayarlarına geri dönmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Bilgisayarınızı Açın
İlk adım olarak bilgisayarınızı açın ve masaüstüne ulaşın.
2. Başlat Menüsünü Açın
Başlat düğmesine tıklayarak Başlat menüsünü açın.
3. Bilgisayar Ayarlarına Girin
Başlat menüsünde yer alan "Bilgisayarım" veya "Denetim Masası" seçeneklerinden birine tıklayarak bilgisayar ayarlarına girin.
4. Sistem ve Güvenlik Ayarlarına Girin
Bilgisayar ayarlarına girdikten sonra "Sistem ve Güvenlik" seçeneğine tıklayın.
5. Geri Yükleme Ayarlarına Girin
"Sistem ve Güvenlik" menüsünde "Geri Yükleme" seçeneğini bulun ve tıklayın.
6. Fabrika Ayarlarına Dönün
Geri Yükleme menüsünde "Bu bilgisayarı fabrika ayarlarına döndür" veya benzer bir seçenek bulunur. Bu seçeneğe tıklayarak fabrika ayarlarına geri dönebilirsiniz.
7. Onaylayın ve Bekleyin
Fabrika ayarlarına dönmek istediğinizi onaylayın ve işlemi başlatın. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra fabrika ayarlarına dönmüş olacaksınız.
Not: Fabrika ayarlarına dönme işlemi, bilgisayarınızdaki tüm kişisel dosyaları ve ayarları siler. Bu nedenle, önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.
Windows 7 De Fabrika Ayarlarına Nasıl Dönülür?
| Windows 7 De Fabrika Ayarlarına Nasıl Dönülür? |
| Windows 7'de fabrika ayarlarına dönmek için "Bilgisayarım"ı sağ tıklayın. |
| Çıkan menüden "Özellikler"i seçin. |
| Açılan pencereden "Sistem Koruma" sekmesine tıklayın. |
| "Sistem Koruma" penceresinde "Sistem Geri Yükleme" butonuna tıklayın. |
| Açılan pencerede "Tüm sürücüler için geri yükleme noktalarını göster" seçeneğini işaretleyin. |
Windows 7 De Fabrika Ayarlarına Nasıl Dönülür? "Bilgisayarım"ı sağ tıklayın.
"Özellikler"i seçin.
"Sistem Koruma" sekmesine tıklayın.
"Sistem Geri Yükleme" butonuna tıklayın.
"Tüm sürücüler için geri yükleme noktalarını göster" seçeneğini işaretleyin.