Son Konular

Win 10 Son Sürüm Kaç?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Win 10 Son Sürüm Kaç? Windows 10 işletim sistemi, Microsoft tarafından sunulan en son sürümüdür. Bu sürüm, kullanıcılara daha hızlı bir deneyim sunar. Windows 10 son sürümü, güncellemelerle sürekli olarak geliştirilmektedir. Microsoft, kullanıcıların güncellemeleri otomatik olarak indirerek en son sürüme geçmelerini sağlar. Win 10 son sürüm, kullanıcılara yeni özellikler ve güvenlik güncellemeleri sunar. Güncellemeler, kullanıcıların işletim sisteminin en güncel ve güvenli sürümünü kullanmalarını sağlar. Win 10 son sürümü, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilen bir işletim sistemi çözümüdür.
İçindekiler

Win 10 Son Sürüm Kaç?

Windows 10, Microsoft'un en son işletim sistemi sürümüdür. Son sürüm numarası, yazılımın geliştirildiği tarihe göre değişiklik gösterir. Windows 10'un son sürümü, son güncellemelerle birlikte değişebilir. Bu nedenle, "Win 10 Son Sürüm Kaç?" sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Ancak, en son Windows 10 sürümünü öğrenmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Bilgisayarınızın masaüstünde sağ tıklayın ve "Ayarlar" seçeneğini seçin.
Ayarlar penceresinde "Sistem" seçeneğine tıklayın.
Sol tarafta bulunan menüden "Hakkında" seçeneğini seçin.
Bu ekranda, Windows 10'un yüklü olduğu bilgisayarınızın sürüm numarasını göreceksiniz.
Bazı yaygın Windows 10 sürüm numaraları şunlardır:
Windows 10 Sürüm 2004 (Mayıs 2020 Güncelleştirmesi): Bu, 2020'nin mayıs ayında yayınlanan en son büyük güncelleme sürümüdür. Yeni özellikler, performans iyileştirmeleri ve güvenlik düzeltmeleri içerir.
Windows 10 Sürüm 1909 (Kasım 2019 Güncelleştirmesi): Bu sürüm, 2019'un kasım ayında yayınlanmıştır. Bir önceki sürüm olan 1903'ün üzerine küçük bir güncellemedir.
Windows 10 Sürüm 1809 (Ekim 2018 Güncelleştirmesi): Bu sürüm, 2018'in ekim ayında yayınlanmıştır. Yeni özellikler ve güvenlik düzeltmeleri içerir.
Windows 10'un en son sürümünü öğrenmek için yukarıdaki adımları takip edebilir veya Microsoft'un resmi web sitesinden güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.

Win 10 Son Sürüm Kaç?

Win 10 Son Sürüm Kaç?
Windows 10'un son sürümü 21H1'dir.
Windows 10 güncellemeleri ücretsizdir.
Win 10 Son Sürüm Kaç? Bilgisayarınızın Ayarlar bölümünden kontrol edebilirsiniz.
Windows 10'da performans ve güvenlik iyileştirmeleri yapılmıştır.
Windows 10, Cortana gibi yapay zeka özelliklerine sahiptir.

Win 10 Son Sürüm Kaç? Windows 10, 21H1 sürümüne güncellenebilir.
Windows 10, bilgisayarınızı daha hızlı başlatmanızı sağlayan hızlı başlatma özelliği sunar.
Win 10 Son Sürüm Kaç? Güncellemeleri yavaş indirme seçeneği vardır.
Windows 10, daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için Xbox özelliklerine sahiptir.
Windows 10, çoklu masaüstü özelliğiyle çalışma alanınızı düzenlemenizi sağlar.

S

Youtube Nedir? Youtube Ne Demek?

S

Yosma Nedir? Yosma Ne Demek?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri