Son Konular

Will Smith esine ne soylendi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Will Smith eşine ne söylendi?

Kamerayı daha sonra eşine çeviren aktris, "İlişkimizi yeniden tanımlamamızda faydası olduğunu söyler misin?" diye soruyor. Sorudan rahatsız olan Will Smith eşine şu cevabı veriyor: Eğer beni çekeceksen, bunu bana sormadan yapmamanı söyleyebilirim.

Will Smith neden yumruk atar?

Will Smith neden yumruk atar?
Will Smith'in sunucu Chris Rock'a yumruk atması gecenin skandalı oldu. Ünlü komedyen Rock, Will Smith'in eşinin saç kıran hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapınca oldukça sinirlenen oyuncu sahneye çıkarak tokat attı. Yayıncı kuruluş olay esnasında programın sesini kapattı.

Chris Rock Will Smith eşi için ne dedi?

Chris Rock Will Smith eşi için ne dedi?
Jane II'nin gelmesini dört gözle bekliyorum" diyen Chris Rock'a tokat attı. Kameralar önünde olayın başta bir senaryo olduğu düşünülürken daha sonra yerine oturan Smith, "Eşimin adını o lanet olası ağzına almayacaksın" diye bağırdı. Rock da, "Tabii ki de almayacağım.

Will Smith hangi filmden Oscar aldı?

Los Angeles'ta gerçekleştirilen 94. Oscar Ödülleri'nde, En İyi Film Ödülü "Coda"nın olurken, Will Smith "King Richard" filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Fotoğraf altı yazısı, Will Smith ilk Oscar'ını aldığı ödül konuşmasında, sahnede komedyen Chris Rock'a vurduğu için özür diledi.

Will Smith sunucuya neden tokat atti?

Will Smith sunucuya neden tokat atti?
Dünyaca ünlü oyuncu Will Smith, Oscar ödül töreninde eşiyle dalga geçmeye çalışan sunucuya daha fazla dayanamayarak sahneye çıktı ve onu tokatladı.

Will Smith sunucuyu neden Tokatladi?

Will Smith sunucuyu neden Tokatladi?
Komedyen Chris Rock, En İyi Belgesel Ödülü'nü sunmak için sahnede olduğu esnada, ön sıralarda oturan Will Smith'in karısıyla ilgili şaka yapmaya başladı. Bunun üzerine Will Smith küfür etmeye başlayarak yerinden kalktı ve "karımın adını ağzına alma" diye bağırarak sahneye geldi.

Will Smith eşi neden kel?

Jada Pinkett Smith bir süredir saçlarını kaybetmesine sebep olan alopesi hastalığıyla mücadele ediyor. Aslında 2018'den beri bu hastalığa sahip, ancak geçtiğimiz yıl bu sebeple iyice seyrelen saçlarını tamamen kazıttı ve peruk takmak yerine bu yeni haliyle barışık olmayı seçti.

Will Smith'in eşine "İlişkimizi yeniden tanımlamamızda faydası olduğunu söyler misin?" diye sorulması üzerine Will Smith'in "Eğer beni çekeceksen, bunu bana sormadan yapmamanı söyleyebilirim" cevabını vermesi dikkat çekiciydi. Bu yanıt, ilişkilerinde gizlilik ve sınırlar konusunda hassasiyeti olduğunu gösteriyor.

Chris Rock'un Will Smith'in eşinin saç kıran hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili yaptığı esprilerin ardından Will Smith'in sinirlenip Chris Rock'a yumruk atması ise geceye damga vuran gergin anlardan biri oldu. Bu olay, Hollywood'un en prestijli etkinliklerinden biri olan Oscar ödül töreninde beklenmedik bir şekilde yaşanan bir anlık öfke patlamasını gündeme getirdi.

Will Smith'in Chris Rock'a yumruk atmasının ardından ödül konuşmasında sahnede özür dilemesi ise olayın yankıları hakkında düşündürücü bir nokta olarak karşımıza çıkıyor. Bu tür yüksek profilli etkinliklerde yaşanan anlık tepkilerin, oyuncuların imajı üzerinde nasıl etkiler yaratabileceğini göstermesi bakımından önemlidir.

Will Smith'in eşinin alopesi hastalığından dolayı saçlarını kaybetmesi ve bu durumu kabullenerek peruk takmak yerine saçlarını kazıtması da takdire şayan bir tutum olarak değerlendirilebilir. Bu durum, toplumdaki güzellik standartlarına meydan okuyan ve özgüveni temsil eden bir duruş olarak görülebilir. Jada Pinkett Smith'in bu tutumuyla, pozitif bir örnek oluşturduğu söylenebilir.

Shooter hangi ulkenin?

Hangi hormon sut salinimi?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt