Modoratör
Efsanevi Üye
Widget alanı nedir?
Widget, Android telefonlarınızda kullanabileceğiniz minik araçlardır. Widgetlar, sıkça kontrol ettiğiniz uygulamalarınızın yanısıra takvim, hesap makinesi gibi çok çeşitli içeriklere de sahiptirler.
Widget name nedir?
Widget name nedir?
Görsel programlamada Widget; Bir kütüphanedeki grafik bileşenlere verilen isimdir. CheckBox, ListBox, Button gibi bileşenler birer widget'dır. Akıllı cep telefonlarıdan Widget; Akıllı cep telefonlarına kurulan küçük uygulamalara verilen isimdir. Widget kelimesi Türkçe'ye "Ekran aracı" olarak çevrilmektedir.
Widget Nasıl Yapılır?
Widget ekleme
- Bir Ana ekranda, boş bir alana dokunup basılı tutun.
- Widget'lar. seçeneğine dokunun.
- Bir widget'a dokunup basılı tutun. Ana ekranlarınızın görüntülerini görürsünüz.
- Widget'ı istediğiniz yere kaydırın. Parmağınızı kaldırın.
Ekrandaki widget lar nasıl kaldırılır?
Ekrandaki widget lar nasıl kaldırılır?
Google Play Store'dan Pencere Öğelerini Kaldırma Ardından listeden "Uygulamalarım ve oyunlarım" seçeneğini seçin. Mevcut tüm uygulamaları görebilirsiniz. Silmek istediğiniz uygulamayı bulun ve seçin. Ardından, Android'de Google Play Store'dan widget'ları kaldırmak için "Kaldır" ı seçin ve "Tamam" ı tıklayın.
Ana ekran widget nedir?
Widget, android telefonlarda bulunan ve sıkça kontrol edilmek istenen uygulamaların kolayca erişilmesine yardımcı olan araçlardır. Widget Nedir? Widgetlar, telefonlarda kullanılan minik araçlar olarak biliniyor. Hesap makinesi ve takvim gibi bazı içeriklere sahip olan özelliktir.
WordPress widget ne demek?
WordPress widget ne demek?
WordPress widget nedir? WordPress'deki Widget'lar, basit sürükle ve bırak arayüzü ile sitenize öğeler eklemenizi kolaylaştırmak için hazırlanmıştır. Hazır WordPress kurulumu zaten bir dizi widget ile birlikte gelir. Bu varsayılan widget'lar size bazı temel yardımcı işlevler sunar ve her WordPress temasıyla uyumludur.
Widget nedir ekşi?
ıvır zıvır ya da zamazingo gibi bir anlamı da var.aslında tam olarak bir nesnenin ne olduğunun önemli olmadığı durumda joker sözcük olarak kullanılıyor.örnek vermek gerekirse (ki gerekiyor sanırım) "ahmet saatte 1000 tane x ürünü imal ediyor" demek yerine "ahmet saatte bin tane widget üretiyor" deniliyor.
iOS 14 Widget Nasıl Yapılır?
iOS 14 Widget Nasıl Yapılır?
Adım #1: Ana ekran düzenleme kısmı aktif olana kadar, ana ekranınızda bulunan ikonlardan birine basılı tutun. Adım #2: Sol üst köşedeki artı simgesine basın. Adım #3: Artık mevcut Widget'ları görebilirsiniz. Adım #4: Ana ekranınızda görmek istediğiniz Widget'ları dilediğiniz gibi sürükleyebilirsiniz.
Kısayollar nasıl silinir?
Kısayolları kaldırma
- Resim kısayolları bölmesinde kaldırmak istediğiniz kısayolu seçin.
- Klasöre sağ tıklayın ve kısayolu kaldır'a tıklayın.