Son Konular

Who İs Mike Pompeoʼs Wife?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Mike Pompeo'nun eşi kimdir? Mike Pompeo, Amerika Birleşik Devletleri'nin eski Dışişleri Bakanı'dır. Eşi, Susan Pompeo'dur. Susan Pompeo, Wichita, Kansas'ta doğdu ve Mike Pompeo ile Kansas Üniversitesi'nde tanıştı. Susan, Kansas Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu ve bir avukat olarak çalıştı. Ayrıca, ABD Ordusu'nda da hizmet verdi. Pompeo çifti, 1986 yılında evlendi ve bir çocukları var. Mike Pompeo, politik kariyerinde başarılı olurken, Susan Pompeo da eşine desteği ile bilinmektedir. Pompeo çifti, özel hayatlarını korumayı tercih etmektedir.
İçindekiler

Mike Pompeo'nun Eşi Kimdir?

Mike Pompeo'nun eşi Susan Pompeo'dur. Susan Pompeo, Amerika Birleşik Devletleri'nin eski Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile evlidir. İkili, 1986 yılında West Point'te tanıştı ve o zamandan beri birlikte. Susan Pompeo, özellikle eğitim alanında aktif bir rol üstlenmiştir ve birçok eğitim kurumunda gönüllü olarak çalışmıştır.

Susan Pompeo Ne İş Yapıyor?

Susan Pompeo, eğitim alanında aktif bir rol üstlenmiştir ve birçok eğitim kurumunda gönüllü olarak çalışmıştır. Ayrıca, bir dönem Kuzey Virginia'daki Marymount Üniversitesi'nin yönetim kurulunda yer almıştır. Susan Pompeo, özellikle kadın ve çocuk hakları konularına da ilgi duymaktadır ve bu konularda çalışmalar yapmaktadır.

Mike Pompeo ve Susan Pompeo Ne Kadar Süredir Evli?

Mike Pompeo ve Susan Pompeo, 1986 yılında West Point'te tanıştı ve o zamandan beri evlidirler. Dolayısıyla, ikili 2021 itibariyle 35 yıldır evli.

Susan Pompeo Hangi Üniversiteden Mezun Oldu?

Susan Pompeo, Wichita Eyalet Üniversitesi'nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından, birçok eğitim kurumunda gönüllü olarak çalışmaya başladı.

Susan Pompeo Hangi Partiye Üye?

Susan Pompeo'nun siyasi parti üyeliği hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Susan Pompeo Hangi Dilde Konuşuyor?

Susan Pompeo, İngilizce dışında başka bir dil bilmemektedir.

Mike Pompeo'nun Eşi Hangi Mesleği Yapıyor?

Susan Pompeo'nun mevcut bir mesleği bulunmamaktadır. Özellikle eğitim alanında aktif bir rol üstlenmiştir ve birçok eğitim kurumunda gönüllü olarak çalışmıştır.

Susan Pompeo Kaç Yaşında?

Susan Pompeo'nun doğum tarihi hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Mike Pompeo'nun Eşi Hangi Ülkede Doğdu?

Susan Pompeo, Amerika Birleşik Devletleri'nde doğdu.

Susan Pompeo'nun Çocukları Var Mı?

Mike ve Susan Pompeo'nun bir çifti var. Çiftin çocuklarının isimleri hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Susan Pompeo Hangi Meslekleri Yaptı?

Susan Pompeo'nun mevcut bir mesleği bulunmamaktadır. Ancak eğitim alanında aktif bir rol üstlenmiş ve birçok eğitim kurumunda gönüllü olarak çalışmıştır.

Susan Pompeo Hangi Hastalığa Yakalandı?

Susan Pompeo'nun herhangi bir hastalığa yakalandığına dair bilgi bulunmamaktadır.

Susan Pompeo Hangi Şehirde Yaşıyor?

Susan Pompeo, eşi Mike Pompeo ile birlikte Washington D.C.'de yaşıyor.

Susan Pompeo Hangi Din'e İnanıyor?

Susan Pompeo, eşi Mike Pompeo gibi Hristiyanlık dinine inanmaktadır.

Susan Pompeo Hangi Okullarda Okudu?

Susan Pompeo, Wichita Eyalet Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamladı. Ancak başka okullarda okuduğuna dair bilgi bulunmamaktadır.

Mike Pompeo'nun Eşi Nerede Çalıştı?

Susan Pompeo'nun mevcut bir işi bulunmamaktadır. Ancak eğitim alanında aktif bir rol üstlenmiş ve birçok eğitim kurumunda gönüllü olarak çalışmıştır.

Susan Pompeo Hangi Derneklere Üye?

Susan Pompeo'nun hangi derneklere üye olduğuna dair bilgi bulunmamaktadır.

Susan Pompeo Hangi Ülkeleri Ziyaret Etti?

Susan Pompeo, eşi Mike Pompeo ile birlikte birçok ülkeyi ziyaret etti. Ziyaret edilen ülkeler arasında İsrail, Suudi Arabistan, Mısır, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri ve Singapur gibi ülkeler yer almaktadır.

Susan Pompeo Hangi Dil Bilgisine Sahip?

Susan Pompeo İngilizce dışında başka bir dil bilmemektedir.

Susan Pompeo Hangi Bölümü Okudu?

Susan Pompeo, Wichita Eyalet Üniversitesi'nde eğitim alanında lisans eğitimi almıştır.

Who İs Mike Pompeoʼs Wife?

Mike Pompeoʼnun eşi Susan Pompeo.
Susan Pompeo bir avukat.
Susan Pompeo bir Hristiyan.
Susan Pompeo bir eski öğretmen.
Susan Pompeo Kansalı.

Susan Pompeo Wichita, Kansas'da doğdu.
Susan Pompeo Wichita Üniversitesi'nde okudu.
Susan Pompeo birçok hayırsever organizasyonda rol aldı.
Susan Pompeo Amerikan Dışişleri Bakanlığı'nda bir danışman olarak çalıştı.
Susan Pompeo çiftin oğlu Nick'in annesidir.

Küre Kesit Alanı Nedir?

Zümrüdüanka Konağı Nerede?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt