Son Konular

Whitney Houston-I Will Always Love You

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Whitney HoustonI Will Always Love You
If I should stay
Eğer Kalırsam
I would only be in your way
Sadece Senin Yolunda olacağım
So I'll go but I know
Oyle Gideceğim Ama Biliyorum
I'll think of you every step of the way
Yolun Her Basamağında Seni Duşuneceğim
And I will always love you
Ve Seni Her zaman Seveceğim
Will always love you
Her zaman Seveceğim
You, my darling you
Sen , benim Sevgilim Sen
Bittersweet Memories
Acı Tatlı Hatıralar
That is all I'm taking with me
Hepsi Bu , Kendimle konuşuyorum
So goodbye please don't cry
Gule Gule , Lutfen Ağlama
We both know I'm not what you You need
İkimizde Biliyoruz Benim Değil Senin Ne İstediğini
I will always love you
Seni Her zaman Seveceğim
I hope life treats you kind
Umarım Hayat sana iyi Davranır
And I hope you have all you dreamed of
Ve Umarım Butun duşlediklerine Sahip Olursun
And I wish to you joy and happiness
Ve Neşe ile Mutluluk Dilerim
But above all this, I wish to you love
Ama Bunlardan once , Sevmeni Dilerim
I Will always love you
Seni Her zaman Seveceğim
I will always love you
Seni Her zaman Seveceğim
I Will always love you
Seni Her zaman Seveceğim
I Will always love you
Seni Her zaman Seveceğim
I , I will always love you
Ben , Seni Her zaman Seveceğim
You , Darling I Love You
Sen , Sevgilim sen
I'll Always , I'll Always Love You
Ben Her zaman , Seni Her zaman Seveceğim

Whitney Houston'ın "I Will Always Love You" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı gerçekten duygusal bir içeriğe sahip ve birçok insanın kalbini etkilemiştir. Whitney Houston'ın eşsiz sesiyle yorumladığı bu şarkı, aşkı, vedayı ve sevgiyi anlatan derin bir mesaja sahiptir. Sözlerindeki her kelime duyguları ifade etmek için özenle seçilmiş gibi görünüyor.

Şarkının satır satır çevirilerini paylaşarak sözlerini Türkçe'den Türkçe'ye bir kez daha dile getirelim:

Eğer kalırsam, sadece senin yolumda olacağım. Bu yüzden gideceğim ama biliyorum, her adımda seni düşüneceğim. Ve seni her zaman seveceğim, her zaman seveceğim. Sen, sevgilim sensin. Acı tatlı hatıralar, hep benimle gidecek. O yüzden hoşça kal, lütfen ağlama. İkimiz de biliyoruz, senin ihtiyacın olan şey değilim. Ve seni her zaman seveceğim, seni her zaman seveceğim.

Umarım hayat sana iyi davranır ve umarım tüm hayallerine kavuşursun. Ve sana mutluluk ve neşe dilerim, ancak her şeyden önce sana sevgi dilerim. Ve seni her zaman seveceğim, seni her zaman seveceğim. Seni her zaman seveceğim, seni her zaman seveceğim. Ben, seni her zaman seveceğim. Sen, sevgilim sen, ben her zaman seni seveceğim. Her zaman, seni her zaman seveceğim.

Bu şarkı gerçekten kalpleri dokunuyor ve efsaneleşmiş bir eser olmaya devam ediyor. Whitney Houston'ın icra ettiği duygulu ve etkileyici yorumuyla birleştiğinde unutulmaz bir şaheser ortaya çıkıyor. Bu şarkının her dinleyiciye farklı duygular hissettirdiğini söylemek mümkün. Sizin de paylaşımınızla bu güzel şarkıyı hatırlamak ve tekrar dinlemek büyük bir keyif oldu. Eğer bu şarkıyla ilgili başka şeyler paylaşmak ya da sormak isterseniz, buradayım!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

David Bowie - Changes

Cat Stevens -Wild World

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt