Son Konular

Whatsapptan video nasil kaydedilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Whatsapptan video nasıl kaydedilir?

Adımlar
- ⁝ butonuna dokun.
- Ayarlar'a dokun.
- Sohbet ayarları'na dokun.
- Otomatik medya indirme'ye dokun.
- Mobil veri kullanırken'i seç, ardından Medya yok'u seç.
- Wi-Fi'ye bağlıyken'i seç, ardından Medya yok'u seç.
- Dolaşımdayken'i seç, ardından Medya yok'u seç.
- WhatsApp ekranına dönene kadar geri butonuna dokun.

WhatsApp Görüntülü Konuşma Bilgisayar nasıl yapılır?

1. Uygulamanın masaüstü sürümünün uygun versiyonunu bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. 2. Kullandığınız mobil telefondan QR kod ile bilgisayarınızı eşleştirmeniz gerekiyor. 3. Hesabınız açıldıkran sonra WhatsApp Web'ten görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

WhatsApp arama Ses kaydı nasıl yapılır?

WhatsApp arama Ses kaydı nasıl yapılır?
Eğer ki arama yaparken ekranda widget şeklinde bir mikrofon butonu göremiyorsanız, aramayı başlattıktan sonra Cube Call Recorder uygulamasını açın ve sağ altta duran mikrofon tuşuna basın. Aramadaki sesler otomatik olarak kaydedilmeye başlanacaktır.

Neden WhatsApp görüntülü arama yapamıyorum?

Eğer kablosuz ağ (Wi-Fi) bağlantısındayken WhatsApp araması yapamıyorsanız ya da arama alamıyorsanız, yönlendirici (router) güvenlik ayarlarının ve güvenlik duvarı konfigürasyonunun, WhatsApp Aramasının düzgün çalışması için gerekli olan belirli bağlantı tiplerini engellemediğinden emin olun.

WhatsApp'tan gelen resimler nasıl kaydedilir?

Kategorideki Sohbet seçeneğine dokunun. Son olarak da 'Medyayı galeride göster' ya da 'Film rulosuna kaydet' seçeneğini aktif hale getirin(IOS cihazlar için film rulosuna kaydeti, android cihazlar için Medyayı galeride gösteri aktif hale getirmelisiniz)

WhatsApp durumunda video nasıl paylaşılır?

WhatsApp durumunda video nasıl paylaşılır?
WhatsApp Durum 'da 30 saniyeden uzun videolar paylaşma
- Adım: Android cihazınıza WhatsCut Pro + uygulamasını indirin.
- Adım: Kurulumu gerçekleştirin ve uygulamayı açın.
- Adım: Paylaşmak istediğiniz videoyu seçin.
- Adım: Bu aşamada video işlenmeye başlayacak ve video resmi WhatsApp uygulamasında görünecek.

Bilgisayardan görüntülü konusma nasıl yapılır?

Web'deki Mesajlar
- messages.google.com sayfasına gidin.
- Solda, bir görüşme seçin veya Sohbet başlatın'ı tıklayın.
- Sağ üstte, Google Duo'da görüntülü veya sesli arama'yı tıklayın. Yeni bir sekme açılır.
- Görüntülü görüşme'yi tıklayın.

Whatsapp üzerinde video, sesli görüşme ve diğer medya türlerini kaydetmek veya paylaşmak oldukça önemli işlemlerdir. İşte bu konuda adım adım nasıl yapılacağına dair detaylar:

1. **Whatsapp'tan Video Kaydetme:**
- Whatsapp'tan bir videoyu kaydetmek için, videoyu izlediğiniz konuşma ekranında videoyu oynatırken alt kısımda bulunan simgelere dokunmanız gerekmektedir.
- Videoyu kaydetmek için genellikle altta bulunan bir indirme simgesi veya üst üste iki ok simgesi olabilir. Bu simgeye tıklayarak videoyu kendi cihazınıza kaydedebilirsiniz.

2. **Whatsapp Görüntülü Konuşma Bilgisayar Üzerinden:**
- Whatsapp görüntülü konuşma yapabilmek için, bilgisayarınıza Whatsapp'ın masaüstü sürümünü indirip kurmanız gerekmektedir.
- Daha sonra mobil cihazınızda Whatsapp uygulamasından QR kod taratarak bilgisayarınızla eşleştirmeniz gerekmektedir.
- Ardından Whatsapp Web üzerinden görüntülü konuşma yapılabilmektedir.

3. **Whatsapp Arama Ses Kaydı:**
- Whatsapp arama sırasında ses kaydı yapmak için, eğer uygulamada bu özellik bulunmuyorsa dışarıdan bir ses kayıt uygulaması kullanabilirsiniz.
- Örneğin, Cube Call Recorder gibi bir uygulama kullanarak arama sırasında sesleri kaydedebilirsiniz.

4. **Whatsapp Görüntülü Aramada Sorun Yaşama Durumu:**
- Eğer Whatsapp'ta görüntülü arama yapamıyorsanız, öncelikle kablosuz ağ bağlantınızı kontrol edebilirsiniz.
- Yönlendirici (router) güvenlik ayarlarının ve güvenlik duvarı konfigürasyonunun, WhatsApp görüntülü araması için engel teşkil etmediğinden emin olmalısınız.

5. **Whatsapp'tan Gelen Resimleri Kaydetme:**
- Whatsapp üzerinden gelen resimleri kaydetmek için, resmi görüntülediğiniz sohbet ekranında genellikle üzerinde bulunan indirme veya paylaş simgelerine tıklayarak resmi cihazınıza kaydedebilirsiniz.
- Ayrıca, resmi galeride göstermek veya film rulosuna kaydetmek isterseniz ilgili seçenekleri aktif hale getirmeniz gerekmektedir.

6. **Whatsapp Durumunda Video Paylaşımı:**
- Whatsapp durumunda video paylaşmak için 30 saniyeden uzun videoları paylaşmak isterseniz, WhatsCut Pro + gibi bir uygulama kullanabilirsiniz.
- Bu uygulama ile videoyu işleyerek Whatsapp uygulamasında paylaşılabilir hale getirebilirsiniz.

7. **Bilgisayardan Görüntülü Konuşma:**
- Bilgisayar üzerinden Google Duo aracılığıyla görüntülü veya sesli arama yapabilirsiniz.
- Bunun için, messages.google.com adresine giderek, bir görüşme seçebilir veya yeni bir görüşme başlatabilirsiniz. Sonrasında Google Duo'yu kullanarak görüntülü veya sesli arama yapabilirsiniz.

Binicilik dersleri ne kadar?

Zippo cakmak hangi ulkenin mali?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt