Son Konular

Whatsappʼta Koyu Renkli Yazı Nasıl Yazılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Whatsappʼta koyu renkli yazı nasıl yazılır? Whatsappʼta koyu renkli yazı yazmak için öncelikle metni asterisk (*) ile çevreleyin. Ardından, metnin başına ve sonuna iki adet alt tire (_) ekleyin. Bu şekilde yazdığınız metin koyu renkte görünecektir. Örneğin, *Merhaba* şeklinde yazdığınızda "Merhaba" kelimesi koyu renkte görünecektir. Whatsappʼta koyu renkli yazı yazmak oldukça basit ve hızlı bir şekilde yapılabilir. Bu yöntemi kullanarak mesajlarınızı daha vurgulu ve dikkat çekici hale getirebilirsiniz.
İçindekiler

Whatsapp, popüler mesajlaşma uygulamalarından biridir ve kullanıcılarına çeşitli metin formatlama seçenekleri sunar. Koyu renkli yazı yazmak da bu seçeneklerden biridir. Koyu renkli yazı yazmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Whatsapp uygulamasını açın ve bir sohbet penceresi açın.
Adım 2: Yazmak istediğiniz metni girin.
Adım 3: Metnin başına ve sonuna "*" (yıldız) işareti koyun. Örneğin, "*Merhaba*" şeklinde yazabilirsiniz.
Adım 4: Metninizi göndermek veya paylaşmak için "Gönder" veya "Paylaş" düğmesine dokunun.
Bu adımları izledikten sonra, yazdığınız metin koyu renkte görünecektir. Koyu renkli yazı kullanarak mesajlarınızı vurgulayabilir veya dikkat çekebilirsiniz.

Whatsappʼta Koyu Renkli Yazı Nasıl Kullanılır?

Whatsappʼta koyu renkli yazı kullanmak oldukça kolaydır. Koyu renkli yazı kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Adım 3: Metnin başına ve sonuna "_" (alt çizgi) işareti koyun. Örneğin, "_Merhaba_" şeklinde yazabilirsiniz.
Adım 4: Metninizi göndermek veya paylaşmak için "Gönder" veya "Paylaş" düğmesine dokunun.
Bu adımları izledikten sonra, yazdığınız metin koyu renkte görünecektir. Koyu renkli yazı kullanarak mesajlarınızı vurgulayabilir veya dikkat çekebilirsiniz.

Whatsappʼta Koyu Renkli Yazı Nasıl Yapılır?

Whatsappʼta koyu renkli yazı yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 3: Metnin başına ve sonuna "`" (ters tırnak) işareti koyun. Örneğin, "`Merhaba`" şeklinde yazabilirsiniz.
Bu adımları takip ettiğinizde, yazdığınız metin koyu renkte görünecektir. Koyu renkli yazı kullanarak mesajlarınızı vurgulayabilir veya dikkat çekebilirsiniz.

Whatsappʼta Koyu Renkli Yazı Nasıl Yapılır? Hangi İşaretler Kullanılır?

Whatsappʼta koyu renkli yazı yapmak için farklı işaretler kullanabilirsiniz. İşaretler arasında "*" (yıldız), "_" (alt çizgi) ve "`" (ters tırnak) bulunur. İşaretlerin nasıl kullanıldığına dair örnekler aşağıda verilmiştir:
*Metin*: Metnin başına ve sonuna yıldız işareti koyarak koyu renkli yazı oluşturabilirsiniz. Örneğin, *Merhaba* şeklinde yazabilirsiniz.
_Metin_: Metnin başına ve sonuna alt çizgi işareti koyarak koyu renkli yazı oluşturabilirsiniz. Örneğin, _Merhaba_ şeklinde yazabilirsiniz.
`Metin`: Metnin başına ve sonuna ters tırnak işareti koyarak koyu renkli yazı oluşturabilirsiniz. Örneğin, `Merhaba` şeklinde yazabilirsiniz.
Bu işaretleri kullanarak istediğiniz şekilde koyu renkli yazılar oluşturabilirsiniz. Dikkat çekmek veya metinleri vurgulamak için koyu renkli yazıları kullanabilirsiniz.

Whatsapp'ta koyu renkli yazı nasıl yazılır?
Koyu renkli yazı için metnin başına ve sonuna * işareti ekleyin.
Metnin başına ve sonuna _ işareti ekleyerek italik yazı kullanabilirsiniz.
Kalın ve italik yazı kullanmak için metnin başına ve sonuna *** işareti ekleyin.
Metnin başına ve sonuna ~ işareti ekleyerek üstü çizili yazı kullanabilirsiniz.

Whatsapp'ta koyu renkli yazı nasıl yazılır?
Koyu renkli yazı için metnin başına ve sonuna * işareti ekleyin.
Metnin başına ve sonuna _ işareti ekleyerek italik yazı kullanabilirsiniz.
Kalın ve italik yazı kullanmak için metnin başına ve sonuna *** işareti ekleyin.
Metnin başına ve sonuna ~ işareti ekleyerek üstü çizili yazı kullanabilirsiniz.

S

Yeni Cr-V Ne Zaman Gelecek?

S

Siri Android De Var Mı?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.699
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri