Modoratör
Efsanevi Üye
WhatsApp web telefon olmadan nasıl kullanılır?
Fakat daha önceleri uygulamayı bilgisayarda kullanmak için telefonun internetiyle bilgisayarınızın eşzamanlı olması gerekiyordu. Yeni özellik sayesinde artık telefonunuza bağlı kalmadan uygulamayı kullanabileceksiniz. *WhatsApp'ı açın > Diğer seçenekler'e dokunun. *Bağlı Cihazlar'a dokunun.
WhatsApp webe nasıl girerim?
Giriş yapma
- Telefonunuzda WhatsApp'ı açın. Android: Diğer seçenekler'e dokunun. iPhone: WhatsApp'ta Ayarlar'a gidin.
- Bağlı Cihazlar'a dokunun.
- Telefonunuzu kullanarak bilgisayarınızdaki veya Portal cihazınızdaki QR kodunu tarayın.
- İstenirse Bitti seçeneğine dokunun veya seçin.
Kamera olmadan WhatsApp web nasıl açılır?
Kamera olmadan WhatsApp web nasıl açılır?
Whatsapp web girişi kamerasız telefondan nasıl yapılır?…Ayrıca şu yöntemi deneyebilirsiniz
- WhatsApp'ı açın > Diğer seçenekler > Ayarlar'a dokunun.
- Adınızın yanında gösterilen QR simgesine dokunun.
- KODU TARA'ya dokunun.
- Ekranın alt kısmındaki Galeri simgesine dokunun.
WhatsApp web telefon bağlı olmadan çalışır mı?
WhatsApp Web telefon internet olmadan çalışır mı? WhatsApp Web'i kullanabilmeniz için mobil cihazınızın ve bilgisayarınız internete bağlı olmalıdır. Telefonunuzun internet bağlantısı yok ise veya kesildiğinde bu hizmet kullanılamıyor.
WhatsApp web çıkış nasıl yapılır?
Adım 1: Android cihazınızda WhatsApp'ı açın. 2. Adım: Ardından Sohbetler sekmesine > Diğer seçeneklere dokunun. Adım 3: Verilen seçeneklerden WhatsApp Web > Tüm cihazlardan çıkış yap'a dokunun.
Diz üstü bilgisayar WhatsApp nasıl yüklenir?
Diz üstü bilgisayar WhatsApp nasıl yüklenir?
WhatsApp Masaüstü'nü indirme
- Bilgisayarınızın tarayıcısında WhatsApp İndirme sayfasına giderek .exe veya . dmg dosyasını indirin.
- İndirme işlemi tamamlandıktan sonra .exe veya . dmg dosyasını açın ve yüklemeyi tamamlamak için talimatları izleyin.