Son Konular

Whatsapp Hangi Telefonları Destekliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Whatsapp hangi telefonları destekliyor? Whatsapp, iOS ve Android işletim sistemine sahip telefonları desteklemektedir. Whatsapp, iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi gibi markaların telefonlarıyla uyumlu çalışmaktadır. Ayrıca, Windows Phone ve Blackberry gibi eski işletim sistemlerine sahip telefonlarda da kullanılabilmektedir. Whatsapp, kullanıcılarına anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü arama, dosya paylaşımı gibi birçok özelliği sunmaktadır. Bu özellikler sayesinde, kullanıcılar farklı platformlar arasında kolayca iletişim kurabilmektedir. Whatsapp, güncellemeleriyle de sürekli olarak yeni telefon modellerini desteklemektedir.
İçindekiler

WhatsApp Hangi Telefonları Destekliyor?

WhatsApp, birçok farklı telefon modelini desteklemektedir. Android işletim sistemine sahip olan telefonlar, iOS işletim sistemine sahip olan iPhone'lar, Windows Phone işletim sistemine sahip olan telefonlar ve KaiOS işletim sistemine sahip olan bazı Nokia telefonları WhatsApp'ı kullanabilir. Bununla birlikte, WhatsApp desteği, telefonun işletim sistemi sürümüne ve WhatsApp'ın güncellemelerine bağlı olarak değişebilir.

Hangi Android Telefonlar WhatsApp'ı Destekliyor?

WhatsApp, Android işletim sistemine sahip olan birçok telefon modelini desteklemektedir. Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, LG, Sony gibi birçok popüler markanın Android telefonları WhatsApp'ı kullanabilir. Ayrıca, Android işletim sistemi sürümü de WhatsApp'ın çalışabilmesi için önemlidir. WhatsApp, genellikle Android 4.0.3 veya daha yeni sürümleri desteklemektedir.

Hangi iPhone Modelleri WhatsApp'ı Destekliyor?

WhatsApp, iOS işletim sistemine sahip olan iPhone'lar tarafından da kullanılabilir. iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS gibi birçok iPhone modeli WhatsApp'ı desteklemektedir. Bununla birlikte, WhatsApp'ın çalışabilmesi için iOS işletim sisteminin belirli bir sürümüne sahip olmanız gerekebilir.

Hangi Windows Phone Modelleri WhatsApp'ı Destekliyor?

WhatsApp, Windows Phone işletim sistemine sahip olan bazı telefon modellerini desteklemektedir. Nokia Lumia serisi, Microsoft Lumia serisi gibi Windows Phone telefonlar WhatsApp'ı kullanabilir. Ancak, Windows Phone işletim sistemi artık aktif olarak desteklenmemektedir ve WhatsApp da bu platform için güncellemeler sunmamaktadır. Bu nedenle, Windows Phone kullanıcıları WhatsApp'ı kullanamayabilir.

Hangi Nokia Telefonları WhatsApp'ı Destekliyor?

WhatsApp, KaiOS işletim sistemine sahip olan bazı Nokia telefonlarını desteklemektedir. Nokia 8110 4G, Nokia 2720 Flip, Nokia 800 Tough gibi KaiOS tabanlı Nokia telefonları WhatsApp'ı kullanabilir. Ancak, diğer Nokia telefon modelleri WhatsApp'ı desteklemeyebilir. WhatsApp'ın desteklediği Nokia telefon modelleri zamanla değişebilir, bu nedenle güncel bilgilere resmi WhatsApp web sitesinden ulaşmanız önerilir.

Whatsapp Hangi Telefonları Destekliyor?

Whatsapp hangi telefonları destekliyor?
Android ve iOS işletim sistemli telefonları desteklemektedir.
Whatsapp hangi markaların telefonlarını destekliyor?
Samsung, iPhone, Huawei, Xiaomi gibi birçok markanın telefonlarını desteklemektedir.
Whatsapp hangi işletim sistemlerini destekliyor?
Android, iOS, Windows Phone ve KaiOS işletim sistemlerini desteklemektedir.
Whatsapp hangi sürümleri desteklemiyor?
Android 4.0.3 ve eski sürümleri, iOS 9 ve eski sürümleri desteklememektedir.
Whatsapp hangi telefon modellerini destekliyor?
iPhone 4S ve üzeri modeller, Samsung Galaxy S3 ve üzeri modeller desteklenmektedir.

Whatsapp hangi telefonları destekliyor?
Android ve iOS işletim sistemli telefonları desteklemektedir.
Whatsapp hangi markaların telefonlarını destekliyor?
Samsung, iPhone, Huawei, Xiaomi gibi birçok markanın telefonlarını desteklemektedir.
Whatsapp hangi işletim sistemlerini destekliyor?
Android, iOS, Windows Phone ve KaiOS işletim sistemlerini desteklemektedir.
Whatsapp hangi sürümleri desteklemiyor?
Android 4.0.3 ve eski sürümleri, iOS 9 ve eski sürümleri desteklememektedir.
Whatsapp hangi telefon modellerini destekliyor?
iPhone 4S ve üzeri modeller, Samsung Galaxy S3 ve üzeri modeller desteklenmektedir.

S

Anıtkabirʼde Neden Aslanlı Yol Var?

T

Kulağa Su Kactiysa Ne Yapmali?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri