Son Konular

Whatsapp Aramalara Nasıl Kapatılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Whatsapp aramalara nasıl kapatılır? sorusu sıkça karşılaşılan bir konudur. Arama engelleme özelliği sayesinde Whatsapp üzerinden gelen aramaları engelleyebilirsiniz. İlk olarak, Whatsapp uygulamasını açın ve ardından Ayarlar bölümüne gidin. Burada Gizlilik seçeneğini seçin ve ardından Aramalar bölümüne dokunun. Numaraları engelle seçeneğine dokunun ve ardından engellemek istediğiniz kişinin numarasını girin. Böylece, Whatsapp üzerinden gelen aramaları engellemiş olursunuz. Ayrıca, Whatsapp uygulamasında ayarlardan aramaları kapatma seçeneğini de kullanabilirsiniz. Bu şekilde, dilediğiniz zaman Whatsapp aramalarını kapatıp açabilirsiniz. Kendi tercihinize göre bu özelliği kullanabilirsiniz.
İçindekiler

Whatsapp aramalarını kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Whatsapp uygulamasını açın ve sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayın.
2. Adım: Açılan menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin.
3. Adım: Ayarlar sayfasında "Hesap" seçeneğine dokunun.
4. Adım: Hesap sayfasında "Gizlilik" seçeneğini bulun ve tıklayın.
5. Adım: Gizlilik sayfasında "Aramalar" seçeneğini bulun ve tıklayın.
6. Adım: Aramalar sayfasında "Kimler beni arayabilir" seçeneğini bulun ve tıklayın.
7. Adım: Açılan sayfada "Hiç kimse" seçeneğini seçin.
Artık Whatsapp aramalarınız kapatılmış durumda. Bu ayarları değiştirerek istediğiniz zaman tekrar açabilirsiniz.

Whatsapp Aramaları Nasıl Engellenir?

Whatsapp aramalarını engellemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Whatsapp uygulamasını açın ve istediğiniz kişinin sohbet penceresini açın.
2. Adım: Sohbet penceresinde sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayın.
3. Adım: Açılan menüden "Bu Kişiyi Engelle" seçeneğine dokunun.
4. Adım: "Bu kişiyi engellemek istediğinize emin misiniz?" diye bir uyarı çıkacak, "Engelle" seçeneğine tıklayın.
Artık bu kişi size Whatsapp aramaları yapamayacak ve mesaj atamayacak. Engellenen kişiye karşı herhangi bir iletişim gerçekleştiremeyeceksiniz.

Whatsapp Aramalarını Nasıl Açabilirim?

Whatsapp aramalarını açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Whatsapp uygulamasını açın ve sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayın.
2. Adım: Açılan menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin.
3. Adım: Ayarlar sayfasında "Hesap" seçeneğine dokunun.
4. Adım: Hesap sayfasında "Gizlilik" seçeneğini bulun ve tıklayın.
5. Adım: Gizlilik sayfasında "Aramalar" seçeneğini bulun ve tıklayın.
6. Adım: Aramalar sayfasında "Kimler beni arayabilir" seçeneğini bulun ve tıklayın.
7. Adım: Açılan sayfada "Herkes" seçeneğini seçin.
Artık Whatsapp aramalarınız açılmış durumda. Bu ayarları değiştirerek istediğiniz zaman tekrar kapatabilirsiniz.

Whatsapp Aramaları Neden Gelmiyor?

Whatsapp aramalarınız gelmiyorsa aşağıdaki sebeplerden biri olabilir:
1. İnternet Bağlantısı: İnternet bağlantınızın sağlam olduğundan emin olun. Whatsapp aramaları için internet bağlantısı gereklidir.
2. Uygulama Güncellemesi: Whatsapp uygulamanızın güncel olduğundan emin olun. Eski sürümlerde bazı sorunlar olabilir.
3. Arama Engeli: Karşı tarafın sizi engellediği durumlarda aramalarınız gelmeyebilir. Bu durumda karşı taraf size ulaşamaz.
4. Telefon Ayarları: Telefonunuzun bildirim ayarlarını kontrol edin. Arama bildirimlerinin açık olduğundan emin olun.
Eğer yukarıdaki sebeplerden dolayı Whatsapp aramalarınız gelmiyorsa, sorunu gidermek için bu adımları takip edebilirsiniz.

Whatsapp aramalarını kapatmak için Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Aramalar bölümüne gidin.
Aramalara sessiz modu uygulamak için Ayarlar > Bildirimler > Arama sesleri bölümünden ayar yapın.
Whatsapp aramalarını engellemek için kişinin profil sayfasına giderek Aramayı Engelle seçeneğini kullanın.
Aramaları kapatmak için Telefon Ayarları > Uygulamalar > Whatsapp > İzinler bölümünden arama iznini kaldırın.
Aramaları engellemek için kişinin mesajlarına giderek Engelle seçeneğini kullanın.

Whatsapp aramalarını kapatmak için Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Aramalar bölümüne gidin.
Aramalara sessiz modu uygulamak için Ayarlar > Bildirimler > Arama sesleri bölümünden ayar yapın.
Whatsapp aramalarını engellemek için kişinin profil sayfasına giderek Aramayı Engelle seçeneğini kullanın.
Aramaları kapatmak için Telefon Ayarları > Uygulamalar > Whatsapp > İzinler bölümünden arama iznini kaldırın.
Aramaları engellemek için kişinin mesajlarına giderek Engelle seçeneğini kullanın.

T

Tokİ Ev Almak İçin Nereye Başvurulur?

T

Epilepsi Tanımı Nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.699
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri