Son Konular

Web 2 0 araclari nelerdir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Web 2 0 araçları nelerdir?

Web 2.0 Araçları Nelerdir?

WEB 20 Araclari nedir?

Web 2.0, O'Reilly Media tarafından 2004'te kullanılmaya başlayan bir sözcüktür ve ikinci nesil internet hizmetlerini – toplumsal iletişim sitelerini, vikileri, iletişim araçlarını, folksonomileri- yani internet kullanıcılarının ortaklaşa ve paylaşarak yarattığı sistemi tanımlar.
Yani sade biçimde açıklamak gerekirse Vikipedi, Youtube, Flickr, Ekşi sözlük, Twitter, İnstagram, Facebook vb siteler gibi diğer kullanıcıların aktivitelerini görebildikleri, takip edebildikleri, iletişime geçebildikleri, ortak aktivite yapabildikleri internet siteleri veya kullanılan programlardır.
Web 2 araçları ile neler yapılabilir?
Uzaktan eğitimde kullanılan web 20 araçları nelerdir?
Uzaktan Eğitim Web 2.0 Araçları Nelerdir?

WEB 30 teknolojisi nedir?

Uzmanların tanımına göre web 3.0, semantik web yani 'yapay zekalı web' demek. Yapay zeka odaklı web 3.0 internet dünyasının insan kontrolünden çıkacağının bir habercisi olarak görülüyor. Web 3.0, içerik kontrolünün insan elinden çıkarak yazılımların kontrolüne geçtiği dünyadır.

WEB 20 Nedir makale?

Özet: Web 2.0 teknolojisi, Web kullanıcıları arasında çevrim-içi işbirliğinin ve paylaşımının yapıl- masına imkan sağlayan bir Web teknolojisi servisidir. Bu servis dağınık haldeki kullanıcıların Web 2.0 uygulamaları yardımıyla paylaşım alanları oluşturmalarına imkan sağlamaktadır.
En Kullanışlı Web 2.0 Araçları Listesi [Alfabetik Sıralı] Bitmoji: Bitmoji saç stili, vücut yapısı, kıyafetler ve buna benzer özellikleri değiştirerek kendi sanal karakterlerinizi oluşturabildiğiniz bir akıllı telefon uygulamasıdır.
Uzaktan eğitim araçları nelerdir?
Başlıca uzaktan eğitim teknolojileri: Mektup yoluyla öğretim, Basılı materyal, Radyo, televizyon, audio ve videokasetler, Çoklu ortam, bilgisayar destekli eğitim, elektronik posta, internet, veritabanları, Uydu teknolojileri ve video konferans olarak geniş bir yelpazede karşımıza çıkmaktadır.
WEB 30 ın kurucusu kimdir?
Web 3.0, internet alanında birçok ilke imza atmış olan Tim Berners-Lee tarafınan "semantik web" olarak ifade edilmiştir.

WEB 30 ne anlama geliyor?

Web 3.0 içerik kontrolünün yazılımların eline geçtiği bir dünya olarak adlandırılabilir. Birbiriyle iletişim halide olan veritabanı sistemeri saesinde nelerden hoşlandığımızı anlayabiln ve buna göre bizlere çözüm sunan bir Web sistemidir.

Ozel guvenlik kelepce tasiyabilir mi?

Evlat edinmek sevap mi?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt