- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
We accept ne kadar burs veriyor?
WeAccept burs oranınız isteğe bağlı hazırlık okumak istediğiniz durumda da u'e kadar geçerlidir. Burs oranınız u ve üzerinde ise isteğe bağlı hazırlık okumak istemeniz durumunda u oranında; burs oranınız u'in daha altında ise aynı oranda geçerlidir.
Tübitak ne kadar burs veriyor?
2210-Yurt İçi Yüksek Lisans Burs Programları kapsamında desteklenen bursiyerlerimiz, TÜBİTAK ARDEB veya TEYDEB projelerinde de görev almaları halinde bursları 4.250 TL/Ay tam burs, 1.250 TL/Ay kısmi burs olacak şekilde 2210 Programından ödenecektir. Yeni burs tutarları 1 Şubat 2022 tarihi itibarıyla geçerli olacaktır.
We accept hangi bölümler var?
2021 YKS adaylarının başvuru yapabileceği We Accept bursları üniversitenin; hukuk, fen-edebiyat, iktisadi ve idari bilimler, eğitim, sanat ve tasarım, mimarlık, mühendislik, sağlık bilimleri olmak üzere 8 fakültesindeki ücretli kontenjanlar için geçerli olacak.
We Accepte kimler başvurabilir?
WeAccept'e kimler başvurabilir? WeAccept'e başvuru yılı içerisindeki YKS'ye girecek tüm aday öğrenciler başvurabilir. (İstanbul Kültür Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrencilerin WeAccept başvuruları Mütevelli Heyet Başkanlığı kararıyla değerlendirmeye alınmayacaktır.)
TÜBİTAK bursu 2021 ne kadar?
TÜBİTAK tarafından hazırlanan tercih listesine uygun bölümleri kazanan öğrenciler bu burstan yararlanabilecek. Öğrencilere akademik yaşamları boyunca her ay 4000 TL burs imkanı verilerek eğitim hayatlarında maddi sıkıntı çekmeleri önlenecek.
TÜBİTAK YKS bursu ne kadar?
TÜBİTAK, YKS'de başarılı olan öğrencilere eğitim bursu vermeye hazırlanıyor. Üniversite sınavına katılan ve belli bölümleri tercih edecek öğrenciler yurt içindeki bölümlere kayıt yaptırmaları durumunda aylık 4000 TL'ye kadar burstan yararlanabilecek. Başvuru şartları ve tarihler TÜBİTAK tarafından açıklandı.
WeAccept Öğrenci Kabul Programı, tercih döneminde WeAccept bursiyerlerine profesyonel tercih danışmanlığı hizmeti almaları için İstanbul Kültür Üniversitesi'nin 2001 yılından bu yana sürdürdüğü ve gençleri doğru mesleklere yönlendirmek amacıyla kurulan Doğru Tercih platformunu öneriyor.
TBMM'de 9 Temmuz 1997 tarihinde kabul edilen 4281 sayılı Yasa ile kurulmuş bir vakıf üniversitesi olan İstanbul Kültür Üniversitesi, Kültür Koleji Eğitim Vakfı (KEV) tarafından kurulmuş ve 2547 sayılı Kanunun vakıf yükseköğretim kurumlarına ilişkin hükümlerine tabi olmak üzere, kamu tüzel kişiliğine sahip bir …
TÜBİTAK bursu 2022 ne kadar?
2211 – Yurt İçi Doktora Burs Programları kapsamında desteklenen bursiyerlerimiz, TÜBİTAK destekli bir projede görev alıp BİDEB 2250-Lisansüstü Bursları Performans Programı'ndan yararlanarak 2.000 TL/Ay ek burs alabileceklerdir. Yeni burs tutarları 1 Şubat 2022 tarihi itibarıyla geçerli olacaktır.
TÜBİTAK bursu ilk kaç bin?
TÜBİTAK, üniversite sınavında MF puan türünde ilk 25 bine girerek; matematik, fizik, kimya, biyoloji bölümlerine yerleşen öğrencilere aylık 750 lira ile 2 bin lira arasında 'burs' verecek. TÜBİTAK bursu daha önce, ilk 10 bine giren öğrencilere veriliyordu.
We accept kimler başvurabilir?
We accept ne zaman bitiyor?
2019'dan bu yana binden fazla gence, lisans programlarında çeşitli oranlarda burslu eğitim olanağı sunan We Accept'in birinci dönem başvuruları, 2 Nisan 2021'e kadar https://we-accept.com adresinden yapılabilecek.
We accept ücretli mi?
8. WeAccept Bursu, YÖK bursları gibi konumlandırılmıştır. İKÜ'nün YÖK burslarına (Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nda yer alan ve her program için ayrılmış Ücretli, % İndirimli, P İndirimli, Burslu isimli kontenjan burslarıdır.)
Istanbul Kültür Üniversitesi kime ait?
İstanbul Kültür Üniversitesi, yurdumuzun en eski özel öğretim kurumlarından biri olan ve 60 yıllık deneyimi ile parlak bir geçmişe sahip Kültür Koleji Vakfı (KEV) tarafından 1997 yılında kurulmuştur.
Istanbul Kültür Üniversitesinde hangi bölümler var?
İstanbul Kültür Üniversitesi'nin 4 yıllık eğitim veren bölümlerine buradan ulaşabilirsiniz.
2.Aşama değerlendirmesi aday öğrencilerin başvurdukları bölüm tarafından daha iyi tanınması veya yeni bir aşamada değerlendirilmesi isteğini ifade eder. Bu aşamada bireysel bazda üniversitemiz bölümlerince uygun görülen yeni bir başvuru formu gösterilir.
İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Hanife Öztürk Akkartal atandı. Hanife Öztürk Akkartal, 2007-2011 yıllarında İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı olarak görev yaptı.
Istanbul Kültür Üniversitesi vakıf mı devlet mi?
ApplyBAU kabul mektubu ne demek?
ApplyBAU, üniversite adaylarının, ÖSYS ile bir üniversiteye yerleştirilmelerinden önce, yetenekleri, ilgi alanları, becerileri ve projeleri ile istedikleri bölüme başvuru yapabildikleri bir üniversite başvuru-kabul sistemidir.