Editör
Efsanevi Üye
Wahl ve Moser aynı mı?
Wahl, 1996 yılında Moser şirketini satın aldı.
Moser traş makinaları sahtesinden nasıl ayırt edilir?
Moser traş makinaları sahtesinden nasıl ayırt edilir?
Sahte bir MOSER 1400'ü tespit etmenin en basit yöntemi, en üst gövdedeki yeni baskılı logodur. Eskiden pürüzsüz bir yüzeyin olduğu yerde artık görsel ve dokunsal kontrol yapabileceğiniz, yüksek kaliteli bir MOSER logo baskısı bulabilirsiniz. MOSER logosunu tüm klasik parlak 1400 modellerinde bulabilirsiniz.
Powertec kimin?
POWERTEC KUAFÖR MALZEMELERİ 2007 yılında BEŞİR SAYGILI tarafından kurulmuş olup, şu anda bir aile şirketi politikasıyla oğlu ve torunları tarafından işletilmekte ve aynı zamanda kendi kalifiye elemanları kendi kalite politikası çerçevesinde faaliyet göstermektedir.
En iyi jilet hangisi erkek?
En iyi jilet hangisi erkek?
En iyi traş bıçağı Gillette diyebilirim. Markanın önemli modellerinden birisi Fusion 5 ProShield'dır. Direkt tıraş makinesi olarak satılan bu ürün, yedek tıraş bıçakları ile birlikte kullanılır. Oynar başlığı sayesinde yüz hatları boyunca çok daha kıvrak bir kullanım sunuyor.
Moser 1400 0278 ile Moser 1400 0050 arasındaki fark nedir?
İkisi de aynı makine ancak aksesuarları farklı. Benim aldığım 1400-0050 modelinde sadece 1 numara tarak çıkıyor. 1400-0278 modelinde ise 4 boy tarak var. Aradaki fiyat farkı 22TL. Şarjlı makineyle 1 saatten fazla süren traş, Moser ile 15 dakika sürdü çünkü aynı yerden tekrar tekrar geçmeniz gerekmiyor.
Wahl ne malı?
Wahl ne malı?
Wahl, 1919 yılında kurulan Wahl Clipper Corporation bünyesindeki traş makineleri markasıdır. Wahl markalı ürünler dünya çapında 165 ülkede mevcuttur. Wahl Clipper Corporation Amerikan merkezli bir şirkettir.
Traş Makinası tarakları nasıl takılır?
Bu tür tarakları çıkarmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken bunları bakım setinizin gövdesinden çekerek çıkarmaktır. Tarağı takmak için kesici parçanızın üstüne nazikçe kaydırın. Böylece ayaklar yandaki belirlenmiş yuvalara oturur.
Powertec yerli mi?
Powertec yerli mi?
2007 yılında Beşir Saygılı tarafından Ankara'da kurulan yerli üretim Powertec, kalifiye elemanları ile Avrupa standartlarında üretim yapar.