T
theking
Waffle Tanımı İçin Malzemeler
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı şeker
Çeyrek su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1.5 su bardağı un denetimi şekilde
1 paket şekerli vanilin
1 paket kabartma tozu
Üzeri için :
7-8 çilek
2 adet muz
Sürülebilir çikolata
Damla çikolata
Waffle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle herkese merhabalar
Tarifimize yumurtamızı ve şekerimizi bir kaba kırıp yeterlice köpürene kadar çırpıyoruz.
Ardından yağımızı bir bardak sütümüzü ekleyip tekrar çırpıyoruz.
Sonra unu muzun bir kısmını kabartma tozu muzu ve vanilyamızı da ekleyip çırpıyoruz onu bu kısımda denetim etmekte yarar var yumurtamızın ve sütünüzün oranına nazaran değişiklik gösterebilir.
Ardından kalan unumuzu ekleyip koyu kıvamlı bir hamur elde ediyoruz.
Isınmış olan waffle makinemizi altlığı üslu yalayıp bir kepçe ekleyip kapağını kapatıyoruz.
3- 4 dakikada pişiyor.
Ardından sıcak olan WAFFLE çikolatamızı sürüyoruz. Bu sayede çikolatamız pek hoş sürülecektir
Ardından dinlemiş olduğumuz çilek ve muzumuzu keyfimize nazaran süslüyoruz.
Ekstra damla çikolata da ek edip o denli servis ettim şimdiden dinleyenlere afiyet olsun biz bu tanımımızda altı adet waffle hamur elde etmiş olduk düzgün günler
Waffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı şeker
Çeyrek su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1.5 su bardağı un denetimi şekilde
1 paket şekerli vanilin
1 paket kabartma tozu
Üzeri için :
7-8 çilek
2 adet muz
Sürülebilir çikolata
Damla çikolata
Waffle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle herkese merhabalar
Tarifimize yumurtamızı ve şekerimizi bir kaba kırıp yeterlice köpürene kadar çırpıyoruz.
Ardından yağımızı bir bardak sütümüzü ekleyip tekrar çırpıyoruz.
Sonra unu muzun bir kısmını kabartma tozu muzu ve vanilyamızı da ekleyip çırpıyoruz onu bu kısımda denetim etmekte yarar var yumurtamızın ve sütünüzün oranına nazaran değişiklik gösterebilir.
Ardından kalan unumuzu ekleyip koyu kıvamlı bir hamur elde ediyoruz.
Isınmış olan waffle makinemizi altlığı üslu yalayıp bir kepçe ekleyip kapağını kapatıyoruz.
3- 4 dakikada pişiyor.
Ardından sıcak olan WAFFLE çikolatamızı sürüyoruz. Bu sayede çikolatamız pek hoş sürülecektir
Ardından dinlemiş olduğumuz çilek ve muzumuzu keyfimize nazaran süslüyoruz.
Ekstra damla çikolata da ek edip o denli servis ettim şimdiden dinleyenlere afiyet olsun biz bu tanımımızda altı adet waffle hamur elde etmiş olduk düzgün günler
Waffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı