Modoratör
Efsanevi Üye
Volta Elektrikli bisiklet sahibi kim?
Fatih Bayraktar – Co-Founder – Volta Motor | LinkedIn.
Volta hangi ülkeye ait?
Volta hangi ülkeye ait?
Volta Motor, Düzce Gümüşova Organize Sanayi Bölgesinde bulunan modern entegre tesisinde Bisiklet, Elektrikli Bisiklet, Elektrikli Motosiklet, Üç Tekerlekli Motosiklet, Golf Aracı ve Teknopet üretimi gerçekleştiren bir Türk firmasıdır. Türkiye'de en çok satılan elektrikli araç markalarından biridir.
Volta Motor Fatih Bayraktar kimdir?
Volta Motor Fatih Bayraktar kimdir?
2010 yılında İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun olan Fatih Bayraktar ve Mustafa İnci isimli mühendis 2 genç, Antalya'da kurdukları perakende dükkanında Çin'den ithal ettikleri 128 motosiklet ile başarı hikayelerine ilk adımı attılar. 2013 yılında ise Düzce Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde 750 metrekarelik bir …
Fatih Bayraktar kimdir?
Trabzon'un Of ilçesinde 11.05.1990 tarihinde doğdu. Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Anabilim Dalı Kent Çalışmaları ve Yönetimi yüksek lisans programını Ulaşım alanında yüksek lisansını tamamladı.
Volta nerede üretiliyor?
Volta nerede üretiliyor?
Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan modern entegre üretim tesisi, TÜBİTAK MARTEK Teknoloji Serbest Bölgesi ve Jiangsu Çin Halk Cumhuriyeti'nde ülkenin en kapsamlı elektrikli araç üretimini yapmaktadır. Sahip olduğu makine teçhizat donanımı sektöründe öncüdür.
Volta Motor Fabrikasi nerede?
Volta Motor Fabrikasi nerede?
Volta nerede?
Yukarı Volta ya da resmi adıyla Yukarı Volta Cumhuriyeti, Afrika kıtasınını batısında bulunan, Fransa sömürgesinden 1958 yılında özerkliğini, 5 Ağustos 1960 tarihinde de bağımsızlığını kazanan devlet. 1960 yılında bu isim ile bağımsızlığını kazanan ülke, o dönem ismini Volta Nehri'nden almıştır.
Volta Genel müdür?
Volta Genel müdür?
Fabrika içi (drone) Fabrikadan üretim ve montaj aşaması Volta Motor Genel Müdürü Mustafa İnci röportaj Düzce'de üretilen elektrikli motosiklet ve bisikletler dünya yollarında KOSGEB desteğiyle iş hayatına atılan ve açtıkları 3 fabrikada üretilen elektrikli ulaşım araçları 43 ülkede…
Fatih Bayraktar nereli?
Fatih Bayraktar nereli?
Trabzon'un Of ilçesinde 11.05.1990 tarihinde doğdu. Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.
Selçuk Bayraktar kaç doğumlu?
7 Ekim 1979 (42 yıl yaşında)Selçuk Bayraktar / Doğum tarihi
Revolt ne markasi?
Revolt ne markasi?
Ödüllü Marka Revolt Adını İtalyan fizikçi Alessandro Giuseppe Antonio Anastasio Volta'dan alan Revolt markası, Gümüşova Organize Sanayi Bölgesinde bulunan ana tesisinde ürettiği motosikletler ile dikkat çekiyor.
Volta nın fabrikası nerede?
Volta nın fabrikası nerede?
Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan modern entegre üretim tesisi, TÜBİTAK MARTEK Teknoloji Serbest Bölgesi ve Jiangsu Çin Halk Cumhuriyeti'nde ülkenin en kapsamlı elektrikli araç üretimini yapmaktadır.
Selçuk Bayraktar Trabzon'un hangi ilçesinden?
1979 yılında İstanbul'un Sarıyer ilçesinde, aslen Trabzon, Sürmene Çamburnu Köyündendir Özdemir-Canan çiftinin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Eğitim hayatına Sarıyer İlköğretim Okulu'nda başladı. Burayı bitirdikten sonra Robert Koleji'ne yazıldı; 1997 yılında Robert Koleji'nden mezun oldu.