- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Viraj kelimesi nedir?
i. (Fr. virage) Yolun kıvrıldığı yer, dönemeç.
Dönemece ne demek?
Dönemece ne demek?
Dönemeç kelimesi Türkçe'de "" anlamına gelir. Dönemeç kelimesi Türkçe'de "Bir durum, tutum, davranış ve düşüncedeki aşama." anlamına gelir.
Maç ne anlama geliyor?
Maç ne anlama geliyor?
Maç kelimesi Türkçe'de "eş, eşleşme, iki kişi veya takım arasında spor karşılaşması" anlamına gelir.
Viraj dönemeç nedir?
Viraj kelimesinin sözlük anlamı, dönemeç olarak biliniyor. Dönemeç anlamına sahip olan kelime türlerinden biridir. Dönemeç kelimesi çok yaygın kullanılmasa da, anlam bakımından viraj kelimesiyle aynıdır.
Yeryüzü ne anlama gelir?
Yeryüzü ne anlama gelir?
birl. i. yeni. 1. Üzerinde yaşadığımız yer küresinin kabuğu, arz: "Yeryüzü denizler, dağlar ve ovalarla kaplıdır."
Virajlı yol ne demek?
Virajlı yol ne demek?
Türkçe karşılığı dönemeç olan ve düz devam eden yolların ardından gelen kıvrımları temsil eden virajlar, çoğu sürücü için korkulu bir rüya. Çünkü normal sürüşlere göre daha fazla dikkat gerektiren viraj dönüşleri birçok sebepten dolayı ölümcül kazalara davetiye çıkarabiliyor.
MAC yabancı kelime mi?
İngilizce match "eş, eşleşme, iki kişi veya takım arasında spor karşılaşması" sözcüğünden alıntıdır. İngilizce sözcük Eski İngilizce gemaecca "yoldaş, eş" sözcüğünden evrilmiştir. Bu sözcük Germence yazılı örneği bulunmayan *ge-makjon ""eş-yapılmış"" biçiminden evrilmiştir.
Viraj alamamak ne demek?
Viraj alamamak ne demek?
güzel argomuzda viraja girememek ya da viraja girip çikamamak mealindedir.. her ne kadar olumsuz bir cümle gibi dursa da; "arabayı eline almak" gibi olumlu bir içeriğe sahiptir (bkz: ne dedim ben şimdi)..
Osmanlıca yeryüzü ne demek?
Osmanlıca yeryüzü ne demek?
arz / ارض / اَرْضْ (Erz) Yeryüzü, toprak, zemin, dünya.
Uzun yolda viraja nasıl girilir?
Özellikle en keskin noktada aracınız spin atabilir başınıza böyle bir durum gelir ise viraj sağa sğru ise direksiyonu sola kırmak ile contra tekniği uygulayabilirsiniz. Bu şekilde aracınız arka kısmı savrulduğu yönün tersine savrulur çapraz sağ sol direksiyon manevraları ile bu tehlikeden kurtulabilirsiniz.
Maç skoru diğer ne demek misli?
Maç skoru diğer ne demek misli?
Misli.com'da kupon yaptım tek maç halinde 3 kupon yaptım maç sonucu skor diğer oynadım yani maç skoru diğer demek maçta bir takımın tek attığı gol sayısı 4 ya da daha fazla olması gerek ilk maçım 5-2 bitti 2. Maçım 4-0 bitti 3.