Son Konular

Vine artık Android’de

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Vine artık Android'de
imagesvineartikandroidde5ad0f75ae3723
Twitter'ın video hizmeti olan Vine yaklaşık 4 ay once iOS işletim sistemlerinde boy gostermişti iOS ile buluşmasından 4 ay sonra ise ekstra bir fonksiyon olan "zoom ile android ortamla buluştu Bu ozellik android işletim sistemi telefon kullananlar icin ozel…
Vine android 40 ve uzeri kullanıcılarının hizmetine sunuldu ve şimdilik 6 saniyelik videolar cekip paylaşıma izin veriyor iOS versiyonunda bulunan hashtag, mention, arama, Facebook'tan paylaşım ve frontfacing kamera Android'de henuz bulunmuyor

Evet, Vine artık Android işletim sistemini kullanan kullanıcılar için de kullanılabilir hale geldi. Özellikle iOS platformunda uzun bir süredir popüler olan Vine, artık Android kullanıcılarına da ulaşmış durumda. Vine'ın Android sürümü 4.0 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabilmektedir.

Vine'ın Android sürümünde 6 saniyelik videolar çekip paylaşmak mümkün. Ancak iOS versiyonunda bulunan bazı özellikler, şu an için Android sürümünde bulunmamaktadır. Örneğin hashtag, mention, arama, Facebook'tan paylaşım ve ön kamera desteği gibi özelliklerin ilerleyen zamanlarda Android sürümüne eklenip eklenmeyeceği konusunda yapılan bir açıklama bulunmamaktadır.

Vine'ın Android platformuna gelmesiyle, Android kullanıcıları da bu eğlenceli ve kreatif video paylaşım platformunu kullanarak kendi içeriklerini oluşturup paylaşabilecekleri bir ortama sahip olmuş oldular. Uygulamayı denemek isteyen Android kullanıcıları için güzel bir gelişme diyebiliriz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Nokia EOS 41 MP kameralı telefon

Dan Brown Son Kitabı Cehennem Cıktı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt