- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Video nasıl atılır?
YouTube Android uygulaması ile yeni bir video kaydederek veya mevcut bir videoyu seçerek video yükleyin:
- Oluştur.
- Galerinizde bulunan videolardan birini seçin.
- İLERİ'ye dokunun.
- Video ayrıntılarınızı ekleyip İLERİ'ye dokunun.
- Kitlenizi belirlemek için "Evet, çocuklara özel" veya "Hayır, çocuklara özel değil"i seçin.
Video çözünürlüğü nasıl değiştirilir?
Masaüstünde boş bir alana sağ tıklayın ve Görüntü Ayarları öğesine tıklayın. Sol bölmede Görüntü öğesine tıklayın. Sağ bölmede ekranı aşağı kaydırın ve Gelişmiş görüntü ayarları seçeneğine tıklayın. Bilgisayarınıza birden fazla monitör bağlıysa ekran çözünürlüğünü değiştirmek istediğiniz monitörü seçin.
Videoyu 2x hızlandırma kaç dk sürer?
VLC'de video oynarken ekrana sağ tıklayıp Oynatım > Hız > Daha Hızlı seçtiğinizde video iki kat daha hızlı oynamaya başlıyor. Yani normalde 60 dakika olan bir videoyu 30 dakikada izlemeniz mümkün hale geliyor. Bu sayede bir videoyu hem atlamadan hem de zamandan tasarruf ederek izlemek mümkün.
Video hızlandırma nasıl yapılır?
Bir videonun izleme sayfasında Ayarlar'ı seçin. Hız'ı seçin….Not: Performans nedeniyle, farklı hızlarda video oynatabilmek için 5.0 veya daha yeni bir Android sürümü kullanmanız gerekir.
- Bir videoya gidin.
- Bir kez videoya, ardından Diğer'e dokunun.
- Oynatma hızı'na dokunun.
- Videonun oynatılmasını istediğiniz hızı seçin.
1) İstediğiniz tarayıcıyı açın ve images.google.com'a gidin. 2) Site yüklendikten sonra üzerine tıklayın. kamera (Resme göre ara) arama çubuğunda. 3) Tıklayın Bir görüntü yükle ve bilgisayarınızdaki görüntüyü seçin.
Video kalitesi nasıl anlaşılır?
Video kalitesini belirleyen unsurlardan bazıları şunlardır:
- İnternet bağlantınızın hızı
- Video oynatıcı/ekran boyutu: Yüksek kaliteli videolar genellikle büyük ekranlarda daha iyi performans gösterir.
- Yüklenen orijinal videonun kalitesi: Video standart çözünürlükte kaydedildiyse yüksek çözünürlükte sunulmaz.
Video indirme nasıl yapılır programsız?
İndirme işlemi için adımlar ise şu şekilde:
- YouTubNow sitesine gidin ve indirmek istediğiniz videonun linkini giriş kutusuna yapıştırın.
- Ardından videonun resminin yanında açılan menüden istediğiniz dosya formatını seçin.
- Son olarak Download'a tıklayın ve indirme işleminizi gerçekleştirin!
Youtubedeki videoları nasıl indirebiliriz?
YouTube VİDEO İNDİRME NASIL YAPILIR? 1.Adım: YouTube üzerinden herhangi bir video açın. 3.Adım: www.youtube.com bağlantısında 'youtube' ile öncesindeki nokta arasına 'vd' yazın ve Enter'a basın. 4.Adım: Açılan sayfada indirmek istediğiniz videonun formatını ve kalitesini seçerek indirin.