Son Konular

viber telefon numarası sorunu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

viber yukledim telefonuma ama erişim izni verdikten sonra telefon numarası istiyor Ne telefonu yazacağım buraya cep telefonumun numarasını mı yazmam gerekiyor

Cevap: viber telefon numarası sorunu

evet cep telefonu numaranızı istiyor Ardından Viber, bu girdiğimiz numaranın bize ait olduğundan emin olmak icin bize SMS yoluyla 4 basamaklı bir kod (Access Code) gonderiyor (SMS mesajı bazen gec gelebiliyor) SMS mesajında yazan bu kodu ekranda girdikten sonra da "Enter Viber seceneğine tıklayıp uygulamayı kullanmaya başlayabiliyoruz

Cevap: viber telefon numarası sorunu

arkadaşlar ben rusyaya gitcem orada hattım cekmycek orada wifi olan bi yere gidip viber actığımda nasıl konuşcam sonucta vodafone hattıma senkronize ordada vodafone cekmycek ne yapıcam

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

Argon Elementi Nedir?

S

Antikor Testi Nedir ve Nasıl Yapılır ?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri