Son Konular

Verbatim DVD nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Verbatim DVD nedir?

CD/DVD üzerine işaretleme kalemi ile yazılabilir. Verbatim'in ambalaj paketlemesi, diğer türlere göre daha az plastik ve malzeme içerir. Bu tür paketleme, 0'ü geri dönüştürebildiği için çevre dostudur.
Verbatim nasıl bir marka?
japon mitsubishi firmasinin dijital depolama urunleri icin yarattigi marka. genelde piyasada disket ve cd/dvd'leri taninsa da hafiza karti, usb cihazi, bilgisayar ana hafizasi *, pil, yazici toneri, kaset ve cd kutusu gibi aksesuarlar da uretir. cok yenilikci bir firmadir.

Verbatim ne?

Verbatim Avrupa – Veri Depolama, Bilgisayar ve Görüntüleme Sarf Malzemeleri. Store 'n' Go Mini SSD sık seyahat eden kullanıcılar için en uygun depolama yardımcısıdır.
Verbatim hangi ülkenin malı?
tayvan malı verbatim bulamazsanız gidin jvc falan alın, en azından taiyo yuden üretiyor.

Verbatim ne markası?

Verbatim 1969 yılında kurulan dvd, sürücü, flaş bellek, ssd gibi depolama ürünleri üreticisidir. 1990 yılında Japon Mitsubishi Chemical tarafından devralındı. 2012 yılında firma tarafından Cleansui Su Filtreleri Avrupa'da piyasaya sürüldü. SSD'ler piyasaya sürüldü.
SmartDisk nedir?
SmartDisk – HDD | Verbatim Avrupa – Veri Depolama, Bilgisayar ve Görüntüleme Sarf Malzemeleri. SmartDisk Sertifikalı Yenilenmiş Sabit Sürücüler, depolama alanını genişletmek ya da dosyaları yedeklemek için hızlı ve güvenilir bir çözüm sunar.

Blaupunkt TV hangi markanın yan ürünü?

Blaupunkt, 1923 yılında Ideal adıyla kurulurken 1933 yılında Robert Bosch tarafından satın alınarak adı 1938 yılında Blaupunkt olarak değiştirildi. Markanın son sahibi 2016 yılından beri Alman Aurelius Group'tur. Blaupunkt markasıyla; ses müzik ve görüntü sistemleri üretilmektedir.
Vision TV hangi ülkenin?
Eğlence sektöründe küresel ölçekte lider konumda olan TP Vision, yukarıda belirtilen ülkelerde Philips TV'nin seçkin marka lisans sahibidir. TV şirketi, , dünyanın lider monitör ve LCD TV üreticisi, Çin'de Philips marka TV'ler satan ve pazarlayan TPV'ye yüzde 100 aittir.

ONVO nasıl bir marka?

Onvo 4K, Ultra HD ve Smart TV teknolojileri alanında faaliyet gösteren, yüksek üretim kapasitesi ile hizmetlerini sürdüren bir televizyon markası. Onvo TV kimin diye bakıldığı zamanda da Mehmet Atmaca tarafından kurulan şirket, yerli bir marka olarak TV sektöründe faaliyet gösteriyor.
TP Vision kimin?
TP Vision adlı ortak girişimin % 70'i TPV'ye, % 30'u da Philips'e ait olacak. TP Vision, Philips marka TV'lerin geliştirilmesi,üretimi ve pazarlamasından sorumlu olacak.

Philips TV kime satıldı?

Philips'in ev aletleri bölümünün, Çinli yatırım fonu firması Hillhouse tarafından satın alındığı duyuruldu. Philips Grubu, ev aletleri bölümünü Çin merkezli yatırım fonu firması Hillhouse Capital'a sattığını duyurdu.
ONVO TV hangi markanın yan ürünü?
Onvo TV kimin diye bakıldığı zamanda da Mehmet Atmaca tarafından kurulan şirket, yerli bir marka olarak TV sektöründe faaliyet gösteriyor. Bu açıdan Mehmet Atmaca Bilişim A.Ş. bünyesinde bulunan Onvo, son teknolojiyi takip ederek önemli bir yerli marka olma amacında.

ONVO Türk malı mı?

onvo, süper lig'de düşmeme mücadelesi veren ankaragücü'ne göğüs sponsoru olmuş. büyükçekmece-istanbul merkezli yerli televizyon üreticisi mehmet atmaca elektronik'in kendi yarattığı bir markaymış.
Philips TV kime ait?
Koninklijke Philips Electronics N.V. veya kısaca Philips, merkezi Hollanda'da bulunan ve 60'tan fazla ülkede faaliyet gösteren, dünyadaki en büyük elektronik şirketlerinden biridir.

Philips hangi ülkenin ürünü?

Cinde hangi takvim kullaniliyor?

Sertifika Kurslari nelerdir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt