- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Vay Anam Vay dizisi ne zaman başladı?
Kanal D'de Ramazan ayında yayımlanan dizi yayımlandığı dönemde en sevilen dizilerden biri olmuş ve sonraki aylarda da yayımlanmaya devam etmiştir. Dizinin başrollerini Nevra Serezli, Atilla Olgaç ve Sıdıka Şenkan gibi oyuncular paylaşmıştır….
Vay Anam Vay
Yayın tarihi | 27 Şubat 2001 – 10 Mart 2002
Durumu | Sona erdi
Dodo Dolunay şarkısındaki kız kim?
Dodo Dolunay şarkısındaki kız kim?
Jasmine Marie Villegas (d. 7 Aralık 1993).
Dolunay müziğini kim söylüyor?
Dodo – Dolunay Dolunay – YouTube.
Dolunay şarkısının sahibi kim?
Dolunay şarkısının sahibi kim?
Sevilen youtuber Enes Batur yeni şarkısı Dolunay ile büyük beğeni topladı. Ener Batur'un Dolunay isimli şarkısı ilk 15 dakikada 500 bin izlenmeyi aştı. Şarkı Reynmen'in Derdim Olsun ve Ela isimli şarkıları ile kıyaslanıyor.
Vay anam vay ne demek?
"çok şaşılacak şey" anlamında kullanılan bir söz: "Vay anasını, amma dolaştık bugün." -A. İlhan.
Vay neler dönmüş serhat ya?
Vay neler dönmüş serhat ya?
27 kasım 2006'da yayınlanan telegol özel programında sarfedilen laftır ki, futbol eksperi, insan sarrafı müthiş şahsiyet adnan aybaba'ya aittir.
Dodo nereli?
Erzurum'da doğdum, ben küçükken Bursa'ya taşındık.
Dodo sanatçı nereli?
Dodo sanatçı nereli?
Erzurum'da doğdum, ben küçükken Bursa'ya taşındık. Sekiz kardeşiz.
Dodo kimdir nerelidir?
Erzurum'da doğdum, ben küçükken Bursa'ya taşındık. Sekiz kardeşiz. İki kardeşimi hiç görmedim, rahatsızlıklarından dolayı kaybettik. Bir ablam da 2010'da vefat etti.
Dr Dodo nereden mezun?
Dr Dodo nereden mezun?
18 Mart 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. 2018 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olarak doktorluk mesleğine adım atan Doktor Doğaç Ergezen'in tanınırlığını sağlayan asıl unsur Youtube üzerinden paylaştığı videolar olmuştur.
Bana şimdi bir sigara birde sen lazım kim söylüyor?
Bana bir sigara birde sen lazım Kerim Araz – Toparlanmam Lazım (Lyrics/Sözleri) – YouTube.