Son Konular

Vay Anam Vay dizisi ne zaman basladi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Vay Anam Vay dizisi ne zaman başladı?

Kanal D'de Ramazan ayında yayımlanan dizi yayımlandığı dönemde en sevilen dizilerden biri olmuş ve sonraki aylarda da yayımlanmaya devam etmiştir. Dizinin başrollerini Nevra Serezli, Atilla Olgaç ve Sıdıka Şenkan gibi oyuncular paylaşmıştır….
Vay Anam Vay
Yayın tarihi | 27 Şubat 2001 – 10 Mart 2002
Durumu | Sona erdi

Dodo Dolunay şarkısındaki kız kim?

Dodo Dolunay şarkısındaki kız kim?
Jasmine Marie Villegas (d. 7 Aralık 1993).

Dolunay müziğini kim söylüyor?

Dodo – Dolunay Dolunay – YouTube.

Dolunay şarkısının sahibi kim?

Dolunay şarkısının sahibi kim?
Sevilen youtuber Enes Batur yeni şarkısı Dolunay ile büyük beğeni topladı. Ener Batur'un Dolunay isimli şarkısı ilk 15 dakikada 500 bin izlenmeyi aştı. Şarkı Reynmen'in Derdim Olsun ve Ela isimli şarkıları ile kıyaslanıyor.

Vay anam vay ne demek?

"çok şaşılacak şey" anlamında kullanılan bir söz: "Vay anasını, amma dolaştık bugün." -A. İlhan.

Vay neler dönmüş serhat ya?

Vay neler dönmüş serhat ya?
27 kasım 2006'da yayınlanan telegol özel programında sarfedilen laftır ki, futbol eksperi, insan sarrafı müthiş şahsiyet adnan aybaba'ya aittir.

Dodo nereli?

Erzurum'da doğdum, ben küçükken Bursa'ya taşındık.

Dodo sanatçı nereli?

Dodo sanatçı nereli?
Erzurum'da doğdum, ben küçükken Bursa'ya taşındık. Sekiz kardeşiz.

Dodo kimdir nerelidir?

Erzurum'da doğdum, ben küçükken Bursa'ya taşındık. Sekiz kardeşiz. İki kardeşimi hiç görmedim, rahatsızlıklarından dolayı kaybettik. Bir ablam da 2010'da vefat etti.

Dr Dodo nereden mezun?

Dr Dodo nereden mezun?
18 Mart 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. 2018 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olarak doktorluk mesleğine adım atan Doktor Doğaç Ergezen'in tanınırlığını sağlayan asıl unsur Youtube üzerinden paylaştığı videolar olmuştur.

Bana şimdi bir sigara birde sen lazım kim söylüyor?

Bana bir sigara birde sen lazım Kerim Araz – Toparlanmam Lazım (Lyrics/Sözleri) – YouTube.

Merhaba! "Vay Anam Vay" dizisi 27 Şubat 2001 tarihinde yayınlanmaya başlamış ve 10 Mart 2002 tarihinde sona ermiştir. Kanal D'de Ramazan ayında yayımlanan dizi, başta Nevra Serezli, Atilla Olgaç ve Sıdıka Şenkan olmak üzere birçok sevilen oyuncuyu bünyesinde barındırmıştır.

"Dolunay" adlı şarkının sahibi ise ünlü YouTuber Enes Batur'dur. Bu şarkı, Reynmen'in şarkıları Derdim Olsun ve Ela ile karşılaştırılmış ve büyük beğeni toplamıştır. Ayrıca şarkı, ilk 15 dakikada 500 bin izlenmeyi aşarak büyük ilgi görmüştür.

"Dodo Dolunay" şarkısındaki kız ise Jasmine Marie Villegas'dır. Şarkının sözleri ve müziği Dodo tarafından seslendirilmiştir. Dodo, Erzurum doğumlu olup daha sonra Bursa'ya taşınmış ve sanatçılık kariyerine burada devam etmiştir.

Ayrıca, Dr. Dodo yani Doğaç Ergezen 18 Mart 1991 tarihinde İzmir'de doğmuş ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Doktorluk mesleğine adım atan Dr. Dodo'nun popülerliği, YouTube üzerinden paylaştığı videolar sayesinde artmıştır.

"Vay neler dönmüş Serhat ya?" ifadesi ise 27 Kasım 2006 tarihinde yayınlanan Telegol programında sarf edilen bir laftır ve Adnan Aybaba'ya aittir.

Size yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin!

Murdanin kac cocugu var?

Trabzonu feth eden Osmanli padisahi kimdir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt