Modoratör
Efsanevi Üye
Valencia klasik gitar nasıl?
İşçiliği kaliteli maun, gül ağaçlarımı kullanılmış. Genel olarak güzel bir gitar rahat, kullanışlı. Elektro çalmama rağmen yanımda bir klasik gitar olmasını istiyordum buna değdi. Tavsiye ederim.
Toledo LC 3900 nasıl?
Ürün başlangıç seviyesi için güzel oğlum çok beğendi. ses berraklığı orta seviyede fakat yeni öğrenecekler için tellere basması çok rahat dore müzikten aldığımız gitarda sap ve gövde birleşim yerinde boya atması ve çatlak vardı iletişime geçtim.
Klasik gitar alırken nelere dikkat edilmeli?
Klasik Gitar Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
- Klasik Gitar Alırken Perdelere Dikkat.
- Klasik Gitar Alırken Gitar Sapı Çok Önemli.
- Almışken Akort Kulakları İyi Olanı Tercih Edin.
- Klasik Gitar Alırken Yapımında Kullanılan Malzemeyi Dikkate Alın.
Valencia gitar hangi ülkede?
Valencia gitar hangi ülkede?
Eğer paranız Camps, Yamaha, Godin vs. gibi masif ve üst düzey gitarları almaya yetmiyorsa sınıfının en iyi gitarlarından biri. Valencia' nın Çin malı olması ve orta düzeyde bir marka olması benim de kafamı karıştırmıştı. Fakat çok memnun kaldığımı ve…
Toledo gitar ne kadar?
Toledo gitar ne kadar?
Taksit Seçenekleri
Taksit | Taksit Tutar | Toplam Tutar
1 | 1,258.00 TL | 1,258.00 TL
2 | 629.00 TL | 1,258.00 TL
3 | 436.67 TL | 1,310.00 TL
4 | 330.64 TL | 1,322.58 TL
Klasik gitarda hangi marka?
Bahsettiğimiz marka modeller dışında, Ibanez, Epiphone, Alhambra, Admira, Camps, Lag, Takamine markalarının da gayet güzel klasik gitar modelleri bulunmaktadır, bu markaların klasik gitarlarını da incelemeniz, denemeniz mümkün, ya da bahsettiğimiz modellerin daha üst modellerini de denemeniz mümkün, ben sadece gitar …
Valencia gitar kaç TL?
10 Mayıs 2022 tarihinde Cimri.com'da yer alan 120 Valencia Klasik Gitarlar modeli içerisinde en ucuz Valencia Klasik Gitarlar fiyatı 984.0 TL iken, en yüksek Valencia Klasik Gitarlar fiyatı 8925.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.