Son Konular

Vahit Kapicioglu kimdir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Vahit Kapıcıoğlu kimdir?

Vahit Kapıcıoğlu – Yönetim Kurulu Üyesi – Operasyonlar Başkanı – Dünyagöz Hastaneler Grubu | LinkedIn.

Eray Kapıcıoğlu kimdir nerelidir?

1957 yılında Trabzon'da doğdu.
Eray Kapıcıoğlu kimdir vikipedi?
Şirketin yönetim kurulu başkanlığını Eray Kapıcıoğlu yapmaktadır. Türkiye'nin ilk branş hastanesidir. Şirket klinik, poliklinik ve ameliyathane sistemlerine sahiptir….Dünyagöz Hastaneler Grubu.

Dünya gözün kurucusu kimdir?

Artık birçoğumuzun bildiği üzere, Dünya Göz Hastanesi'nin kurucusu Eray Kapıcıoğlu, inşaat malzemeleri ticaretiyle uğraşırken, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in teşvikleriyle bu alana adım atmış. Kendi deyimiyle nalburluğu bırakıp sağlık sektörüne adım atmış…

Eray Kapıcıoğlu nerede oturuyor?

Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, İstanbul Maltepe'de konut projesi inşa edeceklerini açıkladı. 10 dönüm arsada 290 rezidans daire olacak…
Dünya gözü kim kurdu?
Artık birçoğumuzun bildiği üzere, Dünya Göz Hastanesi'nin kurucusu Eray Kapıcıoğlu, inşaat malzemeleri ticaretiyle uğraşırken, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in teşvikleriyle bu alana adım atmış.
Dünyagöz Hastaneler Grubu İstanbul merkezli holding kuruluşudur. Şirketin yönetim kurulu başkanlığını Eray Kapıçıoğlu yapmaktadır. Türkiyenin ilk branş hastanesidir.
SUUDİ Arabistan sermayeli Nesma Holding ve Reaya Holding, Avrupa Göz Hastanesi'nin yüzde 50 hissesini 52 milyon liraya satın aldı. Avrupa Göz Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, Nesma Holding ve Reaya Holding'in anlaşmayla birlikte Avrupa Göz'de yüzde 25'er paya sahip olduğunu söyledi.
Dünya Göz Hastanesi nerelerde var?
Türkiye'de İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya, Adana, İzmit, Samsun, Tekirdağ, Konya, Gaziantep ve Sakarya başta olmak üzere toplamda 11 ilde faaliyet göstermektedir. Dünyagöz'ün yurt dışındaki hizmet merkezleri ise Almanya, Gürcistan, Azerbaycan ve Hollanda'da yer almaktadır.

Prof Dr Halil Ibrahim Altınsoy hangi hastanede?

Dr. Halil İbrahim Altınsoy | Özgeçmiş | Dünyagöz Hastanesi.

Ordinaryus unvani nasil alinir?

Bioxcin Forte sac uzatir mi?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt