- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
V burcu ne?
Sahne adı V olan Kim Tae Hyung, 30 Aralık 1995 (24 yaşında) doğumlu. Grubun baş dansçısı aynı zamanda yardımcı vokalliğini de yapıyor. Oğlak burcu olan V, 1.79 cm boyunda ve 63 kilo.
V nin hastalığı ne?
BTS V, kolinerjik ürtiker'den muzdarip olduğunu bildirdi! Ünlü idol 14 Temmuz'da, "BTS Weverse" (grubun yeni global fan kafesi) tarafından bir fanın postuna cevap verdi. "Hayır, kolinerjik alerjim var. Kaşınıyorum, kaşınıyorum." yazan BTS üyesi kolinjerik ürtikler'e yakalandığını fanlarıyla paylaştı.
BTS hangi burçlarla anlaşır?
BTS hangi burçlarla anlaşır?
Yani Jin'in; Jimin (Terazi) ve J-Hope (Kova) ile bu kadar iyi anlaşması hiç garip değil. Yay; Başak ve Balık ile en az uyumludur, ancak Jin'in durumunda buna inandığımızdan pek emin değiliz. Ne de olsa Jin; RM (Başak), Jungkook (Başak) ve Suga'yı (Balık) seviyor!
Suga nın en sevdiği yemek ne?
Suga nın en sevdiği yemek ne?
SUGA'NIN EN SEVDİĞİ YEMEK KEBAP AKSİNİ İDDİA EDEN BİZDEN DEYİLDIR | Yemek, Kebap, Gize.
Taehyung neye alerjisi var?
BTS'ten V, vücut sıcaklığı artışının neden olduğu bir tür kurdeşen olan, kolinerjik ürtiker rahatsızlığı olduğunu, hayranlarıyla paylaştı.
Yeontan hasta mı?
Yeontan hasta. k-ordusuna göre yeontan hastanede, pulmoner arter darlığı var ve ameliyat olması gerekiyor.
Kim Taehyung Çin burcu?
Kim Taehyung Çin burcu?
V (Oğlak) Doğum günü: 30 Aralık 1995.
Suga soyadı ne?
Suga soyadı ne?
Min Yoon-gi, ya da sahne adıyla Suga (Hangul: 민 윤기, d. 9 Mart 1993), Güney Koreli bir rapçi, söz yazarı ve prodüktördür. Bighit Entertainment altında BTS grubunun bir üyesidir. Global Cyber Üniversitesi – Liberal Sanatlar Lisesinde eğitim almıştır. Epik High'ın 'Fly' parçasını dinledikten sonra rapçi olmayı seçti.
Suga grubun neyi?
Big Hit Entertainment menajerliği altında 2013 yılında BTS grubuna katıldı. Güney Koreli şarkıcı Stony Skunk'tan "Reggae Muffin" şarkısını duyduktan sonra rap ile ilgilenmeye başladı. Daha sonra Güney Kore'nin Hip-Hop grubu Epic High'ı dinledikten sonra rapçi olmaya karar verdi.