- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Uzun zaman önce kaç saat?
filmin süresi diğer festival filmleri gibi 70 dakika değil, 119 dakika ile doyurucu bir süresi var fakat film akıcı değil maalesef.
Uzun zaman önce kaç dakika?
Bir festival filmi olmasına rağmen 119 dakikalık uzun bir süreye sahip.
Benim gibi sevenler filmi nerede çekildi?
1977'de gösterime giren Benim Gibi Sevenler filminin çekimleri, Adalar başta olmak üzere İstanbul'un farklı semtlerinde gerçekleştirilmiştir.
Ferdi Tayfurun derbeder filmi nerede çekildi?
Yönetmen Temel Gürsü. Başroller; Ferdi Tayfur, Canan Perver ve Enis Fosforoğlu… Aslında 'Derbeder', yıllar önce çekilmiş ama Mersin'e ancak gelmiş.
Benim gibi sevenler kaç yılında çekildi?
Ferdi Tayfur ilk kaseti hangisi?
Besteler yaparak müzik kariyerinde ilerlediği yıllarda nikahlı olduğu Zeliha Hanım ile 1974 yılında evlendi. Tayfur asıl çıkışını "Çeşme" şarkısı ile yakalamış, 1977 yılında aynı isimle Necla Nazır ile başrolünde oynadığı ilk sinema filmi vizyona girmiştir. Filmi 12 milyon kişi izlemiştir.
Benim gibi sevenler nerede çekildi?
Durdurun dünyayı hangi yıl?
Ferdi Tayfur Emmoğlu kaseti ne kadar sattı?
Prangalar, Ferdi Tayfur'un 1992 yılında yayınlanmış albümüdür. Albüm korsanlarla birlikte toplam 5 milyon satarak Ferdi Tayfur'un en çok satan albümüdür. Tayfur albümün 5 milyonluk satışı hakkında şunları söylemiştir: Emmioğlu adlı şarkım büyük bir dinleyici kitlesine ulaştıysa filmim de öyle olacak.
Durdurun dünyayı kim yazmış?
Durdurun Dünyayı Gülben Ergen'in Şıkır Şıkır'dan sonra yayınlanan 2. single albümüdür. Durdurun Dünyayı isimli şarkının söz ve müzüği Kenan Doğulu'ya aittir.
Durdurun dünyayı inecek var sözü kime ait?
Sizin anlayacağınız sözün mucidi Orhan Duru'ymuş. Halkımız bu sözü o kadar beğenmiş, o kadar beğenmiş ki, atasözü, deyim haline getirmiş; gazeteler, dergiler "Durdurun dünyayı inecek var" diye manşetler atmış! O gün bu gündür kafası bozulan 'Durdurun dünyayı inecek var' diyor.
Ahmet Kaya kaç kaset sattı?