Editör
Efsanevi Üye
Uzun makarnanın adı ne?
uzunmakarna kullanıcı adıyla yer aldığı TikTok'ta güncel olarak yaklaşık 4.5 milyon takipçisi bulunan Özgür Balakar, 230 milyona yakın beğeniye sahiptir. TikTok'ta geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Özgür Balakar, Instagram'da 1 milyon takipçiye sahiptir. Youtube kanalını 1 Haziran 2015 tarihinde açtı.
Pancarlı makarna nasıl yapılır?
Pancarlı Makarna Tarifi Nasıl Yapılır?
- Pancarı küçük küçük doğrayın ve bir bardak su, 2 kaşık sıvı yağ, şeker ve tuz ile blenderdan geçirin.
- Süzdükten sonra kalan pancar posasını ince bir şekilde yağlı kağıt serilmiş bir tepsiye yayın.
- Pancar posasını ve ekmeği 160 derecelik fırında kuruyana kadar pişirin.
Uzun makarna kimin kızı?
Uzun makarna kimin kızı?
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün büyük bir panik yaşadı. Akalın'ın yedi yaşındaki kızı Hira, 'Uzunmakarna' adıyla bilinen TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından tam 7 bin TL gönderdi.
Kırmızı renkli makarna nasıl yapılır?
Kırmızı renkli makarna nasıl yapılır?
Ölçü kullanmasanız bile çok lezzetli yapacağınıza eminim. Rengi hafif dönen makarnaya tavuk buluyonu da ekleyin ve pancar suyunu ekleyin ( pancar suyunu ben pancar turşusu yaptığımda ayırdığım suyundan kullandım sizin elinizde yoksa bile bir pancarı 4- 5 bardak suyla haşlayıp suyunu kullanabilirsiniz ).
Kırmızı pancar makarnası nasıl yapılır?
Pancar suyunu, yumurta ve tuzu iyice karıştırıp kontrolü bir şekilde un ekleyerek sert bir hamur yoğurun. Bezelere ayırıp en az 1 saat dinlendirin. Bolca un ile yufkaları açın. İster güneşte, ister bir tavada isterseniz de benim gibi sac da çok hafif pişip, istediğiniz şekil ve boyda kese bilirsiniz.
Salçalı makarnanın içine ne koyabilirim?
Makarna+Kıyma+Salça+Et Suyu+Tarçın Makarna suyunu et suyuna ekleyin. Bir başka tencerede önce salçayı sonra kıymayı kavurun. Üzerine et/makarna suyunu ve tarçını ekleyerek 5 dakika kadar sosunu çektirin. En son makarnayı ekleyerek 3 dakika kadar tüm malzemeleri harmanlayın.