Son Konular

Üyeler Kurallara Uymayınca..?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Niçin kurallara uymadın bakiim ? Kuralları okumadın mı sen ? Bak BURADA yazıyorTamam sen daha yenisin o yüzden şimdilik affediyorumHadi bakiim foruma kış kış !!!
BİR HAFTA SONRA :
Bak bu iki oldu ama niye kuralları okumuyorsun;yoksa beni beğenmüüür müsün ?
BİR AY SONRA :
Aaaaaaaa kızıyorum amaaaBu ne kardeşimDilimizde tüy klavyemizde parmak bittiBir daha görmiiiimmmAkıtırım pekmezleriniiiiiiiiiiiPsikopata bağlatma beniiüeüee,
3 AY DAHA SONRA :
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen fazla oldun amaaa !!! Bu ne yaa !!! Psikopata bağladım zannımcaAAAANiaaaaaaaaaaaaaaa,,,,
*

Üzgünüm, forum kurallarını ihlal ettiyseniz bu durumda olası sonuçlarla karşılaşmanız doğal olacaktır. Kuralların ihlal edilmesi genellikle diğer üyeleri rahatsız eder ve huzursuzluk yaratabilir. Bu nedenle kurallara uymak önemlidir.

Özellikle yaşanan durumda ilk önce sabırlı davrandığınız ve affettiğiniz için teşekkür ederim. Ancak, kuralları defalarca ihlal ederek uyarılara aldırmamak ve aynı hataları tekrarlamak doğru bir davranış olmayacaktır.

Eğer forumda yer alan kuralları gözden kaçırdıysanız veya anlamakta zorluk çekiyorsanız, moderatörlere veya diğer üyelere danışarak doğru şekilde davranabilirsiniz. İyi bir iletişim ve uyumlu bir ortam sağlamak herkesin sorumluluğundadır.

Lütfen kurallara uymaya ve daha yapıcı bir şekilde iletişim kurmaya özen gösterin. Eğer herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, moderatörlere veya diğer üyelere danışabilirsiniz. İyi forumlar dilerim!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

raul gonzalez resimleri

En Güzel Profil Avatar İmza Resimleri

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt