Modoratör
Efsanevi Üye
ÜTT yeterlilik belgesi nasıl alınır?
Bu kapsamda yeterlilik belgesi sınavında başarılı olup yeterlilik belgesi almaya hak kazanmış ürün tanıtım temsilcileri (ÜTT) https://ebs.titck.gov.tr/Ilac/AnonymousApp/UrunTanitimTemsilcisiBasvurusu linki üzerinden yeterlilik belgesi başvurusu yapabilirler.
Tıbbi Cihaz Satış Yetki belgesi nasıl alınır?
Tıbbi Cihaz Satış Yetki belgesi nasıl alınır?
Tıbbi cihaz işletmelerinde sorumlu müdür, satış ve tanıtım elemanı ve klinik destek elemanı olarak çalışabilmek için TCESİS içinde yer alan eğitimleri almak, sınavdan başarıyla geçmek ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'na başvurarak yeterlilik belgesini almak gerekmektedir.
ÜTE sınavından kaç puan almak gerekir?
ÜTE sınavından kaç puan almak gerekir?
b) Sınav, yetkilendirilmiş kuruluş tarafından ilan edilen yerlerde ve tarihte gözetimli sınav yöntemi ile yapılır. c) 2014 yılında 4 (dört) kez, 2015 ve takip eden yıllarda ise en az 2 (iki) kez yeterlilik sınavı yapılır. ç) Sınavda 70 (yetmiş) ve üzeri puan alanlar başarılı kabul edilir.
Ürün tanıtım temsilciliği sertifikası nasıl alınır?
Üniversitelerin, ürün tanıtım temsilcisi yetiştiren bölümlerinden mezun olanlara diplomalarını ibraz etmeleri hâlinde veya en az yüksekokul mezunu olup Kurum tarafından yapılan veya yaptırılan sınavı başarı ile geçenlere Kurum tarafından yeterlilik belgesi düzenlenir.
Tıbbi Mümessil Sertifikası Nasıl Alınır?
Tıbbi Mümessil Sertifikası Nasıl Alınır?
Sınavını başarı ile bitiren katılımcılar, MEB Onaylı Tıbbi Mümessillik Kursu Sertifikası alabilmektedir. Sertifika almaya hak kazanan katılımcılar, kursu aldıkları eğitim kurumuna başvurarak belgelerini teslim alabilmektedir.
Titck belgesi nasıl alınır?
Titck belgesi nasıl alınır?
katılmak isteyen adaylar,
- www.turkiye.gov.tr adresi Sağlık.
- Bakanlığı "e-Devlet Kapısı
- Üzerinden Sunulan Hizmetler"
- başlığı altında yer alan "Tıbbi.
- Cihaz Yeterlilik Belgesi Başvurusu"
Medikal Yetki Belgesi nasıl alınır?
Yeterlilik belgesini almak için eğitime tıbbi cihaz eğitim sistemleri (www.tcesis.org) üzerinden başvurmak, eğitimi almak ve sınavından başarı ile geçmek gerekmektedir.
Tıbbi cihaz Satış Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği hangi tarih?
Tıbbi cihaz Satış Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği hangi tarih?
Bu Yönetmelik; 7/6/2011 tarihli ve 27957 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, 7/6/2011 tarihli ve 27957 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği ile 9/1/2007 tarihli ve 26398 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Vücut Dışında Kullanılan (İn Vitro) …
ÜTE sınavı kaç soru?
ÜTE sınavı kaç soru?
SINAV ŞEKLİ Merkezi, gözetmenli, 5 şıktan oluşan çoktan seçmeli 80 test sorusu sorulacaktır. Sınavda yanlış cevapların doğru cevaba etkisi olmayacaktır (cezasız değerlendirme). Sınav süresi 120 Dk. olarak uygulanacak. Sınav sorularının yaklaşık %50'si ön ve son test sorularından seçilecektir.
Mümessillik Belgesi nasıl alınır?
ÜTT yeterlilik belgesini kimler alabilir?
ÜTT yeterlilik belgesini kimler alabilir?
Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından yayınlanan 3 Temmuz 2015 tarihli "Beşeri ve Tıbbi Ürünlerin Tanıtım Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre 01.01.2019 tarihinden itibaren ÜTT Yeterlilik Eğitimlerine en az ön lisans düzeyinde eğitime sahip kişiler katılabilecektir.
ÜTE sınavında kaç soru var?
ÜTE sınavında kaç soru var?