Son Konular

Uşak Ulubey Halk Eğitim Merkezi Hakkında Bilgi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

Uşak Ulubey Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Uşak Ulubey Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Uşak Ulubey Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri

Uşak Ulubey Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.

Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük, Konfeksiyon Makineleri Kullanımı, Makina Nakışı, Et ve Et Ürünleri İşletmeciliği, İş Makineleri Kullanım Kursu, El Sanatları, Cilt Bakımı - Makyaj - Epilasyon, Yüz ve Vücut, Masajı, Yağlı Boya ve Tek. Resim, Giyim, Mefruşat, Eczacılık, Avcılık Eğitimi, Aşçılık Kursu, Tıp Sekreterliği Kursu, Kurban Kesim Elemanı Yetiştirme, Emlak Danışmanlığı Kursu, 3-6 Yaş Çocuk Bakıcılığı Kursu, Açık Öğretim Kursları

Sosyal - Kültürel Kurslar; Okuma - Yazma Kursları, Anne - Çocuk Eğitimi Kursları, İngilizce Kursları, Almanca Kursu, Diksiyon, Tiyatro, Bağlama, Gitar, Halk Oyunları, Yöre Oyunları Öğreticisi Yetiştirme, Baba Eğitimi (BADEP), Satranç, Step-Aerobik Kursu oturan halktan gelen talepler doğrultusunda düzenlenmektedir. Düzenlenebilek kurslar hakkında bilgi için Uşak Ulubey Halk Eğitim Merkezi'nin aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: HALK EĞİTİM MERKEZİ
Adresi: Aşaği Mh. Mezaralti Sk.

Telefon Numarası: 2767161049
Faks Numarası: 2767161104

webrehberi.biz

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

2013 Uşak Nüfusu Kaçtır?

S

Uşak Sivaslı Halk Eğitim Merkezi Hakkında Bilgi

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri