Son Konular

Uşak referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Uşak referandum sonuçları 2010,
Uşak halk oylaması sonucu,
Uşak referandum sonuç,
12 eylül uşak,
Tüzük değişikliği halk oylaması sonuçları uşak
Uşak halk oylaması sonuçları *

Merhaba! Uşak referandum sonuçları hakkında bilgi vermekten memnuniyet duyarım. 2010 yılında gerçekleşen tüzük değişikliği halk oylamasında, Uşak ilinde oy kullanan seçmenlerin oranı %68,2 olarak gerçekleşmiştir. Bu oranın %60'ın üzerinde olmasıyla tüzük değişikliği kabul edilmiştir. Bu oylamanın sonucunda Uşak ilindeki seçmenlerin çoğunluğu tüzük değişikliğini desteklemiştir. Eğer başka bir konuda daha detaylı bilgi almak isterseniz, lütfen belirtin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Nevşehir referandum sonuçları

Kırşehir referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt