- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Upsell Downsell ne demek?
örneğin turkcell'de 12 ay taahütlü 1 gb kotalı internet kampanyasından faydalanıyorsunuzdur. gidip "hacı benim taahüdüm vardı ama ben bunu 4gb yapmak istiyorum" derseniz işte bu onlar açısından bir upsell olur. tam tersi içinse downsell terimi kullanılır.
Otellerde Upsell ne demek?
Otellerde Upsell ne demek?
Upselling en iyi fiyatla daha çok satış yapmaktır. Upselling misafire almayı planladığı ürünün üst modelini ufak farklar verdirerek almaya ikna etmektir.
Upsell tekniği ne demek?
Upsell tekniği ne demek?
Upselling, müşterinin satın almak üzere olduğu ürününün daha üst, daha kapsamlı, daha yeni ya da daha lüks bir modelini/çeşidini teklif ederek daha pahalı bir ürün satmayı amaçlayan satış tekniğidir. E-ticaret bu tekniğin başarılı bir şekilde uygulanması için ideal bir ortamdır.
Upsell ne işe yarar?
Apple Store ya da Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilen UpCall uygulaması, telefonun rehberinde kayıtlı olmayan kişilerin aramalarında, arama ekranında kim olduğunu gösteriyor.
Upsell aktif kampanyası nedir?
Upsell aktif kampanyası nedir?
Yukarı satış anlamına gelen upselling müşterileri satın aldıkları ürün veya hizmete yükseltme yapmaya veya eklentiler eklemeye teşvik etme sürecidir. Tanıtılan ürün veya hizmet, genellikle daha pahalı bir ürün veya genel sipariş değerini artırabilecek eklentilerdir.
Türk Telekom Upsell ne demek?
Türk Telekom Upsell ne demek?
Upsell genelde var olan müşterilerde DSL hattan fiber hatta nakil başvurusu yapılırken kullanılan bir terim. Büyük ihtimal sizin altyapı başvurunuzu onlar fiber altyapıya nakil olarak algıladılar. Sebepi belli bilgisiz elemanlar. Müşteri temsilcisini arayarak durumu düzeltin.
Upsell ve cross sell nedir?
Yukarı satış, daha yüksek seviyeli bir ürün vaat ederek geliri artırırken, çapraz satış, satın alınacak daha fazla ürün önermekten yanadır. Yukarı satış tekniği, müşterilere biraz daha fazla ödeme yapmalarını, ancak daha iyi bir ürün elde etmelerini sağladığı için değer sağlar.
Upsal nedir?
Upsal nedir?
Upcall Nedir? Upcall arama deneyiminizi farklılaştıran ve zenginleştiren yepyeni bir uygulama. Uygulama sayesinde; Telefon rehberinizde kayıtlı olmasa bile, arayanların ismini telefonunuz çalarken öğrenebilirsiniz.