- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
UPS akü ömrü ne kadardır?
Ortalama ömrü yaklaşık yirmi yıl kadardır. Bataryaların bulunduğu ortam, şarj sırasında çıkan hidrojen gazından dolayı, düzenli olarak havalandırılmalıdır. * Kurşun-Antimonlu Tip: Bu batarya çeşidi de, kurşun asitli tip kadar yaygın olarak kullanılmaktadır. Yaklaşık olarak her üç ayda bir bakımı yapılmalıdır.
UPS aküsü nasıl şarj edilir?
Şarj etme Üniteyi şebekeye bağlayın ve çalıştırın. Bu durumda UPS'i herhangi bir yük bağlamaksızın 6 saat bekleterek şarj edin. UPS şarj olurken yeşil LED yanıp söner.
Ne kadarlık UPS almalıyım?
Ne kadarlık UPS almalıyım?
600Watt a kadar tüketim için 1000VA Kesintisiz Güç Kaynağı yeterli olacaktır. 700Watt a kadar tüketim için 1200VA Kesintisiz Güç Kaynağı yeterli olacaktır. 900Watt a kadar tüketim için 1500VA Kesintisiz Güç Kaynağı yeterli olacaktır. 1200Watt a kadar tüketim için 2000VA Kesintisiz Güç Kaynağı yeterli olacaktır.
UPS kontrolü nedir?
UPS kontrolü nedir?
Kesintisiz güç kaynakları yani UPS cihazları ise kesinti sonrasında herhangi bir bekleme yaşanmadan devreye girer. Bir bilgisayar sistemi ya da üretim sistemi çalıştığı esnada elektrik gitse bile, bu durum yapılan işlemi aksatmaz.
Kuru akü şarjı nasıl yapılır?
Bakımsız kuru akülerin ideal şarj gerilimi, oda sıcaklığında hücre başına 2.3 volttur. Yani 12 voltluk bir kuru akü için şarj geriliminin 13.8 volt olması gerekir. 30 derecede 13.5, 40 derecede ise 13.3 volta düşürmek, kuru akünün sağlığı açısından önemlidir.
Akü nereden şarj edilir?
Akü şarj etme, takviye ve şarj cihazıyla olmak üzere iki şekilde gerçekleşebilir. Akü şarj cihazı ile şarj etmek, daha uzun soluklu bir çözümdür. Akünün değeri 12,40V'un altına düşmüşse akü şarj cihazı ile akü yeniden çalışır hale gelir.
UPS de kaç akü var?
UPS de kaç akü var?
T1 Serisi – 6 kVA UPS
AC/DC – T1 (1 Faz Giriş / 1 Faz Çıkış) Kesintisiz Güç Kaynağı Teknik Özellikleri
AKÜ SAYISI | 20
ŞARJ AKIMI | 2:00 AM 4.5 A
ŞARJ SÜRESİ | 8 Saat ( %90 kapasiteye )