Son Konular

Unuturum Diye Yorma Kendini Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Unuturum Diye Yorma Kendini Şarkısı Sozleri
Unuturum Diye Yorma Kendini Şarkı Sozleri
Unuturum diye yorma kendini
Her sevenle beni bir tutamazsın
Bu kadar yurekten sevmişken seni
Oyle kolay değil, unutamazsın
Yıllar sonra bir gun beni anarsan
Kulakların değil, kalbin cınlasın
Ardından bakıp da oylece kalan
Gozlerimde donmuş iki damlasın
Ahımın ruzgarı uşutur seni
Benden başkasına ısınamazsın
Yorgun şarkılarla anarsın beni
Oyle kolay değil, unutamazsın
Yıllar sonra bir gun beni anarsan
Kulakların değil, kalbin cınlasın
Ardından bakıp da oylece kalan
Gozlerimde donmuş iki damlasın

Şarkının sözleri oldukça duygulu ve etkileyici. Aşkı ve ayrılığı derin bir şekilde hissettiren bu sözler, insanın içini burkarak hislerine tercüman oluyor. Sanatın gücüyle yüreklerimize dokunan bu şarkı, unutulmaz aşkların ve ayrılıkların acısını dile getiriyor.

Şarkının melodisi ve sözleri bir arada duygusal bir bütünlük oluşturuyor. Anıları canlandıran, geçmişi hatırlatan ve duygusal anlamda derin etkiler bırakan bu şarkı, insanı duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Şarkının sözlerindeki "Yıllar sonra bir gün beni anarsan" cümlesi, unutulmayan bir sevgiliye duyulan özlemi ve sevgiyi ifade ediyor. Sonradan pişmanlık duyulabilir, fakat unutulmayan bir sevgilinin hafızalardan silinmediğine işaret ediyor.

Şarkının genelindeki tekrarlar, duyguları pekiştirmeye ve dinleyicide derin bir etki bırakmaya yardımcı oluyor. Unutmanın kolay olmadığını vurgulayan satırlar, aşkın ve ayrılığın insan üzerinde bıraktığı derin izleri hissettiriyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

suavi Uşur Olurum Bile şarkısı sozu

Pinhani Kacsam Gitsem Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt