Son Konular

UNLU holding sahibi kimdir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

ÜNLÜ holding sahibi kimdir?

ÜNLÜ & Co 1996 yılından bu yana sürdürdüğü başarısını, bugün de Türkiye'nin lider yatırım kuruluşu olarak devam ettirmektedir. Mahmut L. ÜNLÜ, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olarak görev yapmaktadır.

Mehmet Levent ÜNLÜ kimdir?

Mehmet Levent ÜNLÜ kimdir?
Ünlü, halihazırda ÜNLÜ & Co'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olarak görev yapmaktadır. Ayrıca ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş.'de ÜNLÜ Yatırım Holding A.Ş.'yi temsilen Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev almaktadır.

ÜNLÜ ve co ne iş yapar?

Varlık Yönetim hizmetlerinde ÜNLÜ & Co, Tahsili Gecikmiş Alacak Yönetimi, ÜNLÜ Alternatif Yatırımlar, Fon ve Portföy Yönetimi alanlarında faaliyet göstermektedir. Merkezi İstanbul'da olan ve 450'nin üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren ÜNLÜ & Co'nun ayrıca Ankara, İzmir, New York ve Londra'da ofisleri bulunmaktadır.

Global yatırım Holding sahibi kimdir?

Global yatırım Holding sahibi kimdir?
Başkan. Global Yatırım Holding'in kurucu ortakları arasında yer alan Mehmet Kutman, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.

Unlu Yatırım Holding ne iş yapar?

Borç finansmanı alanındaki yapılandırılmış ürünlerini geliştirerek bilançosundaki payını artırmak. Mevcut aracılık ve kurumsal finansman faaliyetlerine ek olarak, müşterilerinin her türlü ihtiyaçlarına hizmet edebilecek, bütün ürünlerde alım – satım kapasitesi olan bir Risk Yönetimi Platformu oluşturmak.

ÜNLÜ & Co Halka Arz Nedir?

ÜNLÜ & Co Halka Arz Nedir?
(ÜNLÜ & Co), 31 Mayıs – 1 Haziran tarihleri arasında çıktığı halka arzı başarı ile tamamladı. Halka arz için her bir nominal değerli pay fiyatı 6,90 TL olan ihraçta halka arz büyüklüğü 314 milyon TL gerçekleşti. İhraç sonrası halka açıklık oranı ise %26'ya tekabül ediyor.

Şebnem ünlü kimdir?

Şebnem Ünlü, 1973 yılında doğdu. Üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi, İşletme bölümünde ve uluslararası finans yüksek lisansını London School of Economics'de tamamladı. Istanbul, Amsterdam ve Londra'da uluslararası finans kuruluşlarında çalışma hayatından sonra sanat kariyerine yoğunlaştı.

Gamze Akgüney kimdir?

Gamze Akgüney kimdir?
Gamze Akgüney Akgüney, Ocak 2021 itibarıyla ÜNLÜ Menkul Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görevini sürdürmektedir. Akgüney, ayrıca yönetim kurullarında kadın temsilini artırarak toplumsal kalkınmayı desteklemeyi amaçlayan Yönetim Kurulunda Kadın Derneği'nin dördüncü dönem mentilerindendir.

Türkiyenin en zengini kimdir 2022?

Haber Merkezi – Forbes dergisinin açıkladığı en zengin insanlar listesine göre Türkiye'de listenin zirvesinde Murat Ülker yer alırken Kürt iş insanı Hamdi Ulukaya ise 3'üncü sırada. ABD merkezli Forbes dergisi, 2022 yılı dünyanın en zenginleri listesini yayımladı.

Şebnem Kalyoncuoğlu Ünlü kimdir?

Şebnem Kalyoncuoğlu Ünlü kimdir?
2006 yılına kadar Londra'da Credit Suisse Türkiye Ülke Müdürü ve Yatırım Bankacılığı Bölüm Başkanlığı görevlerini üstlenmiştir. Ünlü, bunu takiben Alkhair Capital Türkiye CEO'su olarak çalışmıştır. Ünlü, ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu'nda Murahhas Üye olarak görevini sürdürmektedir.

Ibrahim Romano kimdir?

İbrahim Romano, hali hazırda ÜNLÜ & Co'nun Kurumsal Finansman Birimi'nde Yönetici Direktörü olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, Yatırım Bankacılığı Danışmanlığı'ndan sorumlu İcra Kurulu üyesi olan Romano, ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Üyeliğine de devam etmektedir.

ÜNLÜ Holding ne iş yapar?

ÜNLÜ Holding ne iş yapar?
Türkiye piyasalarına yatırım yapacak yabancı yatırımcılara danışmanlık hizmeti sunmak üzere 1996 yılında İstanbul'da Dundas Ünlü & Co olarak kurulan firmamız, Türkiye'de şirket satın alma ve birleşmeleri alanında ilk işlemleri gerçekleştiren ve bu alanın gelişimine öncü olan bir kuruluş olarak sektörde yükseldi. 2003 …

Ünlü Menkul Değerler kime ait?

"ÜNLÜ Yatırım Holding" ÜNLÜ Menkul'ün tamamının sahibi oldu. ÜNLÜ Menkul'ün % 75'ine sahip ÜNLÜ Yatırım Holding, Standard Bank Group'a ait olan % oranındaki payları da satın alarak ÜNLÜ Menkul'de tek pay sahibi oldu.

Şebnem ÜNLÜ kimdir?

Şebnem ÜNLÜ kimdir?

Can Ünalan kimdir?

Can Ünalan Bankacılık kariyerine İş Bankası Teftiş Kurulu'nda başlayan Ünalan, 1993-2006 yılları arasında ABN AMRO BANK'ta Krediler Bölümü Başkanı ve COO (Chief Operations Officer) olarak görev almış, CRO (Chief Risk Officer) olduğu dönemde, ABN AMRO Securities CEO'luğunu ve Yönetim Kurulu Üyeliği'ni üstlenmiştir.

Şebnem Kalyoncuoğlu ÜNLÜ kimdir?

Şebnem Kalyoncuoğlu ÜNLÜ kimdir?

ÜNLÜ Co hangi sektörde?

1996 yılında bağımsız bir finansal danışmanlık firması olarak kurulan ÜNLÜ & Co, profesyonel kadrosu ve güçlü teknolojik altyapısı ile yerli ve yabancı bireysel ve kurumsal yatırımcılara; Yatırım Hizmetleri Danışmanlığı Sermaye Piyasaları DAHA Yatırım Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri.

Mahmut L ünlü kim?

Mahmut L ünlü kim?
Mahmut L. Ünlü, halihazırda ÜNLÜ & Co'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olarak görev yapmaktadır. Ayrıca ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş.'de ÜNLÜ Yatırım Holding A.Ş.'yi temsilen Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev almaktadır.

Şebnem Kalyoncuoğlu kimdir?

Şebnem Kalyoncuoğlu Ünlü 2006 yılına kadar Londra'da Credit Suisse Türkiye Ülke Müdürü ve Yatırım Bankacılığı Bölüm Başkanlığı yapmıştır. Ünlü, bunu takiben Alkhair Capital Türkiye CEO'su olarak görev almıştır. Ünlü, ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu'nda Murahhas Üye olarak görevini sürdürmektedir.

ÜNLÜ Portföy Genel Müdür?

ÜNLÜ Portföy Genel Müdür?
ÜNLÜ Portföy Genel Müdürü ve Yönetici Direktörü Murat Gülkan, ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş.'de Strateji ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Yönetici Direktörlüğü görevine getirildi. Türkiye'nin lider yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co'nun iştiraki ÜNLÜ Portföy Yönetimi A.Ş.

ÜNLÜ Holding, Türkiye'nin önde gelen yatırım kuruluşlarından biri olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Şirket 1996 yılında kurulmuş olup, ÜNLÜ & Co'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olan Mahmut L. Ünlü liderliğinde hizmet vermektedir. ÜNLÜ Holding'in iştiraki olan ÜNLÜ & Co, varlık yönetim hizmetleri alanında faaliyet göstermekte olup, Tahsili Gecikmiş Alacak Yönetimi, Alternatif Yatırımlar, Fon ve Portföy Yönetimi gibi alanlarda faaliyet göstermektedir.

ÜNLÜ & Co'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olan Mehmet Levent Ünlü, holdingin yönetiminde etkin rol almaktadır. Ayrıca, ÜNLÜ Yatırım Holding A.Ş.'de de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. ÜNLÜ Holding'in faaliyet gösterdiği alanlar arasında borç finansmanı, yapılandırılmış ürünlerin geliştirilmesi, risk yönetimi platformu oluşturma gibi işlemler bulunmaktadır.

ÜNLÜ Holding'in iştiraki olan ÜNLÜ Menkul Değerler'e ise ÜNLÜ Yatırım Holding sahiptir. Gamze Akgüney, ÜNLÜ Menkul Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, ÜNLÜ Holding bünyesindeki diğer çalışanlar ve yöneticiler de sektördeki tecrübeleri ve liderlikleri ile dikkat çekmektedir.

ÜNLÜ Portföy Genel Müdürü ve Yönetici Direktörü olarak görev yapan Murat Gülkan da ÜNLÜ Holding'in iştiraki olan ÜNLÜ Portföy Yönetimi A.Ş.'de önemli bir pozisyonda bulunmaktadır. Bu genel bilgiler doğrultusunda ÜNLÜ Holding ve iştiraklerinin Türkiye'nin finans sektöründeki güçlü konumunu koruduğu ve çeşitli hizmetler sunarak yatırımcılara değer katmaya devam ettiği görülmektedir.

WhatsApp Su an kimin?

Dogumda yanimizda kim olmali?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.381
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt