Son Konular

Universiteler acilacak mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Unıversıteler açılacak mı?

Üniversitelerde eğitim döneminin başlayacağı tarih geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulmuştu. ÜNİVERSİTELER NE ZAMAN AÇILACAK? Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibarıyla başlayacaktır."
Üniversiteler ne zaman açılacak yüz yüze?
Üniversiteler 2021-2022 eğitim döneminin güz yarı yılına 13 Eylül'de yüz yüze başlayacak. Ancak her üniversitenin ders başı tarihi farklılık gösterebilecek.

Ünilerde yüz yüze eğitim olacak mı?

Örgün eğitimde asıl olan yüz yüze eğitimdir. YÖK olarak bütün üniversitelerimizde yüz yüze eğitimin esas olduğunu, kural olduğunu düşünüyoruz. Şimdi 2021-2022 akademik yılında bütün üniversitelerimizde aldığımız karara göre eğitim ve öğretim yüz yüze yapılacaktır.
Yüz yüze eğitim ne zaman son dakika?
Pandemi sonrası MEB, 2021 -2022 eğitim öğretim yılında, ilkokul, ortaokul ve liselerde tam zamanlı yüz yüze eğitime birinci dönemde başladı. MEB, 15-19 Kasım tarihleri arasında yüz yüze eğitime ara verileceğini duyurdu.
Üniversiteler, 13 Eylül 2021 tarihinde açılacak. Her üniversitenin akademik takvimi farklılık gösterdiği için, üniversitelerin açılma tarihi de değişiklik gösterebilir. Hatırlanacağı gibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2021-2022 eğitim öğretim döneminin yüz yüze olacağını bildirmişti. HANGİ ÜNİVERSİTE NE ZAMAN AÇILACAK?
Üniversiteler Ne Zaman Açılıyor 2021-2022?
ÜNİVERSİTELER NE ZAMAN AÇILACAK? Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibarıyla başlayacaktır." sözleriyle üniversitelerin açılacağını bildirdi.

2022 de üniversiteler açılacak mı?

ÜNİVERSİTELER NE ZAMAN AÇILACAK? Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibarıyla başlayacaktır."
Üniversitelerde yüz yüze eğitim nasıl olacak?
Üniversitelerimizde, derslerin yüzde 40'ı veya herhangi bir dersin yüzde 40'ı uzaktan eğitim yoluyla yapılabilecek. Yani bu şekilde üniversitelerimizde yüz yüze eğitim devam ederken bir taraftan da öğrencilerimiz dersin bir kısmını uzaktan eğitim usulleriyle alabilecek.

Üniversite hibrit eğitim nasıl olacak?

ÜNİVERSİTELERDE HİBRİT EĞİTİM NASIL OLACAK? Üniversitelerde, derslerin yüzde 40'ı veya herhangi bir dersin yüzde 40'ı uzaktan eğitim yoluyla yapılabilecek. Üniversiteler, hibrit eğitim sürecinde derslere yarı zamanlı olarak okula gidebilecek. Bir bölümünü ise evde uzaktan eğitim modeli ile işleyecek.
Yüz yüze eğitime katılmak zorunlu mu?
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Hürriyet gazetesinden Nuran Çakmakçı'nın sorularını yanıtladı. ÖĞRENCİ DEVAMLILIĞI ZORUNLU MU? "Okullarımız tüm kademelerde haftada beş gün ve yüz yüze eğitimle açılıyor. Yüz yüze eğitime katılım zorunlu olacak.
Yaş aralığı ve süre bazından öğretim kademelerine bakıldığında; okul öncesi için 1 yıl (5 yaş),ilkokul için 5 yıl+1 yıl hazırlık (6-11 yaş),ortaokul için 3 yıl (12-14 yaş),normal lise için 3 yıl (15-17 yaş) ya da ileri liseler için 3+1 yıl (15-18 yaş) planlaması söz konusu.

Bir sirkette kac mudur olur?

Ucretsiz video nasil editlenir?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.436
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt