Editör
Efsanevi Üye
Üniversite kayıt ücreti nasıl ödenir?
Kartlı ödeme kimlik numaranızı girerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Üniversite harç ödemenizi, dilerseniz İnternet Bankacılığı, 0850 222 0724 Müşteri İletişim Merkezi'nden ve tüm VakıfBank Şubeleri'nden de gerçekleştirebilirsiniz.
Üniversite öğrenim ücreti ne zaman yatırılır?
2021-2022 Eğitim Öğretim yılı öğrenci harç ücretleri 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında Halk Bankası şubelerinden öğrenci numarası ile online olarak yatırılacaktır.
Harç borcunu kimler öder?
Harç borcunu kimler öder?
Katkı (harç) kredisi, katkı payına karşılık olarak öğrenci adına borç kaydedilip yükseköğretim kurumlarına ödenen paradır. Yükseköğretim kurumlarından herhangi birinde öğrenim gören (ikinci öğretim ve özel yüksek öğretim kurumları dahil) önlisans, lisans, yükseklisans (master, doktora), açık öğretim öğrencileri.
Üniversite kayıt paraları hangi bankaya yatırılacak?
Üniversite kayıt paraları hangi bankaya yatırılacak?
Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Ücret, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartıyla da yatırılabilecek.
Üniversite harç ücreti nereye yatırılır?
Öğrenim ücretinin kullanılması Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'a üniversite kayıt harçları yatırılabiliyor. Bazı üniversiteler ise tek bir bankayla anlaşmalı olabiliyor. Devlet üniversitelerinin kayıt harç paraları Ziraat Bankası'na yatırılıyordu.
Üniversite katkı payı ücreti ne zaman ödenir?
Öğrenci katkı payları ve öğrenim ücretleri, ilgili dönem başlarında kayıt olma veya kayıt yenileme sırasında ödenir.
YKS hangi bankaya yatırılacak 2022?
YKS hangi bankaya yatırılacak 2022?
Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Ücret, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartıyla da yatırılabilecektir.
Üniversite sınavı ücreti 2022 Nereye Yatiriliyor?
Üniversite sınavı ücreti 2022 Nereye Yatiriliyor?
ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından başvurularını yapacak olan adaylar, 2022 YKS başvuru ücretini kılavuzun arka sayfasında yer alan bankalara yatıracaklar.