Son Konular

Universite internet uzerinden kayit nasil yapilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Üniversite internet üzerinden kayıt nasıl yapılır?

Elektronik kayıt zorunlu değildir ancak birebir başvuru ile asıl kayıt zorunludur. Elektronik kayıtlar e-Devlet üzerinden alınıyor. YÖK'ün e-Devlet üzerinden sunduğu "turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit" adresi üzerinden üniversite e-kayıt işlemi gerçekleştirilir.

Atatürk Üniversitesi yeni kayıt nasıl yapılır?

e-Kayıt kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adayları, https://www.turkiye.gov.tr adresinde 'e-hizmetler' bölümünde yer alan ve 'Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı' başlığı altında bulunan 'Üniversite E-Kayıt' seçeneğini aracılığı ile kayıt işlemini gerçekleştirebileceklerdir.
Üniversiteye yeni kayıt nasıl yapılır?
Elektronik kayıt zorunlu değildir ancak birebir başvuru ile asıl kayıt zorunludur. Elektronik kayıtlar e-Devlet üzerinden alınacak. Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.
Açıköğretim üniversite kayıtları nasıl yapılır 2021 Atatürk Üniversitesi?
YKS sonuçları ile Fakültemize yerleştirilen öğrenciler kayıt işlemlerini 04-08 Eylül 2021 tarihleri arasında e-Devlet kapısı üzerinden elektronik olarak yapabilirler. Fakültemize kayıt yaptıracak olan öğrenci adayları için en kolay ve kısa yol e-Devlet üzerinden kayıt yaptırmaktır.

Açık üniversite kayıt Nasıl Yapılır 2022?

Öğrenciler 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ile 18 Şubat 2022 Cuma günü saat 22:00'ye kadar işlemlerini yapabilecekler. Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

Üniversite kayıt ücreti ne kadar?

Üniversite harçlarına zam geldi. Üniversite harçları yüzde 10 zamlandı. Üniversite öğrencilerinin 2021-2022 eğitim-öğretim yılında ödeyeceği katkı payları arttı. Resmi Gazete'de dün yayımlanan karara göre tıp fakültelerinde öğrencilerin ödeyeceği harç 642 TL'den 706 TL'ye, hukukta 340 TL'den 374 TL'ye çıkarıldı.
e-Devlet üzerinden e kayıt nasıl yapılır?
www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet şifreniz ile giriş yaptıktan sonra, sitede bulunan arama kutucuğuna üniversite 'e-Kayıt' yazarak kayıt işlem sayfasına erişebilirsiniz. Kayıt işlemlerini gerçekleştirmek için kişisel bilgilerinizin e-posta veya telefon numarası ile onaylanmış olmalıdır.

Snorkelli maske nedir?

Sikisan supurge borusu nasil acilir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt