Son Konular

Under Armour ne anlama geliyor?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Under Armour ne anlama geliyor?

amerikan futbolu takimlarini giydirmekle unlenmis bir spor giyim markasidir. urunlerinde hemen hic pamuk kullanmaz, genelde sentetik elyaflar kullanilir. son yillarda urun yelpazelerini cok genisletmislerdir ama fiyatlari el yakar ki bence gayet siradan urunler satar.
Under Armour nasıl okunur?
Under Armour: Washington kökenli bir firmadır. Kelime olarak Türkçede "zırhın altında" anlamına gelir. Telaffuzu "Andır Armır", kısaltılmışı olan U.A. ise "Yu. Ey." şeklindedir.
Under Armour hangi ülkenin malı?
Under Armour, 1996 yılında Kevin Plank tarafından kurulan Under Armour Inc bünyesindeki giyim, ayakkabı, spor ekipmanları ve aksesuarları markasıdır. Under Armour Inc. Amerika merkezli şirkettir.

Under Armour HeatGear ne demek?

HeatGear® Armour, ilk giydiğiniz ve son çıkardığınız orijinal performans içliğimizdir. Ekstra rahatlık sağlaması için geliştirdiğimiz ter tutmayan ve esnek yapı, her zaman özgürce hareket edebilmenizi sağlar.
Under Armour ayakkabı kalıpları dar mı?
Ben daha önce under armour kullandım, kalıp konusunda bana dar gelmedi, adidas veya nike ile benzer kalıplara sahip, çok tereddüt var ise iki numara alın bir tanesini iade gönderin.
Mercedes nasıl okunur?
kisinin okurken neyi amacladigina baglidir. eger kisi "ben yabanci dil bilirim" sevdasindaysa ve bunu gostermek icin yanip tutusuyorsa "möğr-sii-diiz" seklinde okuyacak ve telaffuz edecektir. fakat kisi eger sade, kendi halinde bir vatandas ise gayet normal bir "mersedes"le karsimiza cikacaktir.

Under Armour kalıbı dar mı?

Under Armour Coldgear ne demek?
Under Armour'ın Coldgear® Reactor teknolojisine sahip kumaşları, spor sırasında ısıyı gereken oranda tutarak ve gereken oranda serbest bırakarak ideal sıcaklık seviyesini koruyor. Diğer bir deyişle bu akıllı kumaşlar sizi ne zaman ısıtıp ne zaman soğutacağını biliyor.
Under Armour ayakkabıları rahat mı?
Güzel rahat ama fazla sıcak yapıyor. Uzun yürüyüşe uygun değil, koşu ayakkabısı hiç değil bence. Kullanıcı bu ürünü updigo satıcısından aldı. Ayakkabı çok güzel ve rahat sipariş verirken under armour kalıb ına göre vermelisiniz ayak numaranız uyuşmayabilir ilk başlarda .

Almanca Mercedes ne demek?

Alman motorlu taşıt. Almanca sözlükte «Mercedes-Benz» sözcüğünün özgün tanımını görmek için tıklayın.

Belike nerede?

1 torba siva harci kac m2 yer yapar?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.699
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt