Son Konular

Ulvi Kahyaoglu kim?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Ulvi Kahyaoğlu kim?

25 Mayıs 1995 (26 yaşında) İzmir'de doğan Ulvi Kahyaoğlu ilk oyunculuk deneyimini Give Me a Lighter adlı sinema filmi ile yapmıştır. Daha sonra Küre, Benim Adım Melek, İçimde ki Kahraman gibi yapımlarda rol almıştır. Elbet Bir Gün adlı dizi projesinde Serdar karakterini canlandırmaktadır.

Benim adım Kerem kaç yaşında?

Benim Adım Melek dizisi Kerem. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1995, İzmir doğumlu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu.
41 yaşında (16 Haziran 1980)Nehir Erdoğan / Yaş
Benim adım Melek Nefise kaç yaşında?
Benim Adım Melek dizisinde Nefise Siret Karadağ karakterine hayat veren isim Şerif Sezer'dir. Şerif Sezer, 1946 yılında Bursa iline bağlı Mudanya ilçesinde zeytincilikle uğraşan Rumeli, Laz ve Gürcü kökenli bir ailenin en büyük kızı olarak doğdu.
Ulvi Kahyaoğlu hangi dizilerde oynadı?
Benim Adım Melekşu tarihten beri: 2019My Name is MelekUlvi Kahyaoğlu/TV şovları

Nehir Erdoğan sevgilisi kim?

Ahmet SesigürgilNehir Erdoğan / Eşi (e. 2014–2016)

Melek teki hala kaç yaşında?

Şerif Sezer, 1946 yılında Bursa iline bağlı Mudanya ilçesinde zeytincilikle uğraşan Rumeli, Laz ve Gürcü kökenli bir ailenin en büyük kızı olarak doğdu. Oyunculuğa tiyatro ile başladı, Bir Günün Hikâyesi adlı filmiyle 1980 yılında sinemaya geçti. İyi derecede Fransızca bilmektedir.
Geniş Aile dizisinde "Ulvi" karakteriyle ekranlarda tanınan Bülent Çolak İstanbul doğumludur.
Benim adım Melek dizisi Kerem kimdir?
Melek'in gözünün nuru iki oğlundan biri olan Kerem kardeşi Seyit Ali'nin kahramanı annesinin ise hala küçük, yakışıklı prensidir. Zaman zaman asi zaman zaman koruyucu bir tavır takınan Kerem bazen annesi Melek'i üzse de bazen en büyük dayanağı olacaktır. Kerem karakterini canlandıran isim ise Ulvi Kahyaoğlu'dur.
Şahsiyet Süveyda dilsiz mi?
Rabia Soytürk, Deva'nın kendi isteği ile hiç konuşmamayı seçen kız arkadaşı Süveyda'yı ve onların okul arkadaşları Afşin'i ise Can İlhan canlandırıyor. 2 yıldır oyunculuk eğitimi alan Recep Usta, ilk dizisinde bu kadar önemli isimlerle çalışma fırsatı yakaladığım için çok şanslıyım diyor.

Nehir Erdoğan kiminle evlendi?

Nehir Erdoğan kaç yaşında boyu kilosu?

Şimdilerde Benim Adım Melek adlı dizide Melek karakterine hayat veren Nehir Erdoğan 1.74 metre boyunda, 51 kilo ve İkizler burcudur.

Dijital kart kac TL basiyor?

10 rekat namaz nasil kilinir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt