Son Konular

UEFA Pro Lisans kac para?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

UEFA Pro Lisans kaç para?

UEFA Pro Lisans: 100 Bin TL. EFA Elit A Lisans: 45 Bin TL. UEFA A Lisans: 35 Bin TL. UEFA B/A Birleşik: 50 Bin TL.
Fitness Antrenörleri ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar

Yüzme hocası ne kadar maaş alır?

Yüzme Eğitmeni maaşı ortalama aylık 4.800 – TL'dir. En düşük Yüzme Eğitmeni maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 7.500 – TL'dir.
UEFA Pro Lisans nasıl alınır?
uefa tarafından üye ülkelerdeki futbol antrenörlerine verilen bir lisans türü. buna göre a ve b lisansına sahip antrenörler, 5 yıl boyunca birinci veya ikinci ligde bir takım çalıştırdıktan sonra pro lisans kursuna başvurup, kursu başarıyla tamamladıkları takdirde pro lisans almaya hak kazanıyorlar.

UEFA Pro Lisans ne işe yarar?

UEFA Pro Lisans, Avrupa futbolunun resmî yönetim organı olan UEFA'nın antrenörlük lisansıdır. Bir Avrupa ülkesinin lig sisteminin en üst düzeyinde bir futbol kulübünü 12 haftadan fazla yönetmek isteyen antrenörler için UEFA Pro Lisansı talep edilmektedir.
Fitness eğitmeni olmak için hangi bölüm okunmalı?
(http://www.tvgfbf.gov.tr/) Ayrıca üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümleri ve Spor Bilimleri Fakulteleri bu eğitim seçmeli /uzmanlık dersi olara verilmektedir. Antrenörlük kurslarına katılım için lise mezunu olmanız gerekmektedir. Özel eğitim firmaları tarafından verilen kurslarda mevcuttur.

Vücut Geliştirme antrenörlük belgesi nasıl alınır?

Hızla artan talepler üzerine Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu (TVGFBF) düzenli olarak her yıl antrenörlük kursu açmaktadır. Kurslarda verilen temel ve uygulama eğitimi sonrasında antrenörlük sınavlarından geçer not alırsanız Fitness Antrenörlük Belgesi almaya hak kazanabilirsiniz.

Urdun baskenti neresi?

Alman kurdu kac saat yalniz kalabilir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt