- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Uçuş modu nerede bulunur?
Yöntem 1:
- Adım 1: Ana ekranda Uygulamalar Menüsüne dokunun.
- Adım 2: Sistem ayarları'na dokunun .
- Adım 3: Diğer
- Adım 1: Ana ekranda sağ alt kısımdaki Durum çubuğuna dokunun.
- Adım 2: Ayarlar simgesine dokunun.
- Adım 3: Açmak / kapatmak için Uçak modu düğmesine dokunun.
Tuşlu telefonlarda uçuş modu nasıl kapatılır?
Tuşlu telefonlarda uçuş modu nasıl kapatılır?
Telefonun üst tarafından tutup çekerek hızlı erişim menüsünü açın. Burada Uçak şeklindeki simgeye dokunduğunuz zaman Uçuş modu aktif olacak simgede mavi renge dönerek aktif olduğu belirtecektir. Uçuş modundan çıkmak için yine bu uçak simgesine dokunarak uçuş modunu pasif hale getirebilirsiniz.
Uçuş modu nasıl alınır?
Uçuş modu nasıl alınır?
Uçuş modunu açmak veya kapatmak için görev çubuğunda Ağ simgesini ve ardından Uçak modu öğesini seçin. Uçuş modu, bilgisayarınızdaki tüm kablosuz iletişimleri kapatmanız için hızlı bir yol sunar.
Uçak modunda iken arayan ulaşabilir mi?
Uçak Modunda SMS veya Arama Gelir mi? Uçak modunda mobil hizmet ile bağlantı kurulmadığından kısa mesaj veya çağrı işlevleri çalışmayacaktır. Sizi arayanlar, telefonunuz kapalıyken olduğu gibi sesli mesaja yönlendirilirler.
Uçak Modu Nasıl Kullanılır?
Uçak Modu Nasıl Kullanılır?
Uçak Modunda İnternet Kullanma Yöntemi
- Telefonunuzun mobil veri özelliğini açınız.
- Daha sonra uçak modunu açalım.
- Telefonunuzdan arama yapma ekranına ulaşalım (numaraları çevirdiğimiz alan)
- Arama tuşlama ekranında *#*#4636#*#* kodunu girelim.
- Şimdi de karşımıza çıkacak menüden 1 numaralı seçeneği seçelim.
Uçuş modu kapalı ne demek?
Uçuş modu kapalı ne demek?
Airplane Mode adı verilen uçuş modu günümüzde tüm akıllı telefonlarda bulunur. Uçak modu uçak yolculuklarında telefonu kapatmaya gerek kalmadan bağlantıları kesmek için kullanılır. Telefonunuzu uçak moduna aldığınızda telefon şebekesi bağlantısı, wifi, mobil veri, bluetooth gibi özellikler kapanmış olur.
iPhone uçak modunda telefon calar mi?
Ayarlar menüsünü veya Control Center'ı kullanarak Uçak Modunu etkin hale getirdiğinizde, cihazınızın sinyalleri, karışmayı engellemek üzere kapatılır. Uçak modunda SMS gönderip alamayacağınız gibi, telefon görüşmesi yapamaz veya Wi-Fi bağlantısını kullanamazsınız.