Modoratör
Efsanevi Üye
U öğrenme nedir?
U-Öğrenme kişinin ihtiyaçlarına anında cevap verebilen ve bilgiyi kişiye özgü biçimde dönüştüren, sürekli ve sınırsız öğrenme ortamları sunuyor. Artık interaktif bilgi teknolojileri aracılığıyla ihtiyacınız olan tüm bilgiler anında sizinle.
Üniversite bağımsız çalışma nedir?
Bağımsız bir çalışma, bir öğrencinin takip ettiği bir çalışma dersidir … Öğrenciler, öğrencinin yolda kalmasını ve ödevleri ve testleri tamamlamasını sağlamak için etrafta dolaşan istekli bir danışmanla işbirliği içinde bir çalışma kursu planlar.
Bağımsız çalışma stratejisi nedir?
Bağımsız çalışma stratejisi nedir?
Bağımsız öğrenme stratejileri olarak adlandırılan stratejiler; öğrencinin kendi öğrenmesi üzerinde kontrol sağladığı, öğretimsel amaçlara ulaşmak üzere ortaya çıkan fırsatları değerlendirdiği, amaçlara ulaşmak için gerekli eylemleri belirlediği, bu eylemleri uyguladığı ve uygulama sonuçlarını değerlendirerek …
Web tabanli öğrenme nedir?
Web tabanli öğrenme nedir?
Web Tabanlı Öğretim bilgisayar alt yapısını kullanarak, farklı bilgi ortamlarında bulunan bilgilerin paylaşımında senkron ve asenkron öğrenme sağlayan ortam" olarak tanımlanabilir.
Bütünleşik e-öğrenme nedir?
Bütünleşik e-öğrenme anında öğretim sağlar. Seminer, çalıştay vb. etkinliklere katılabilirsiniz. problemleri olan kullanıcılara hitap eder. Genellikle, ilgili programla ilişkilendirilmiş olarak öğrencinin bilgisayarına yerleştirilmiştir.
Anlamlandırma stratejisi nedir?
Anlamlandırma Stratejileri: Bilgi birimleri arasında ilişki kurarak anlamlı öğrenmeyi sağlayan stratejilerdir. Yeni bilgiyi, daha önce öğrenilmiş, var olan bilgilerle bütünleştirerek, ona anlam yükleyerek öğrenme gerçekleştirilir. öğrenmede, çeşitli konularla ilgili kavram ve olguların öğrenilmesinde kullanılır.
Çizelgeleştirme nedir?
Çizelgeleştirme nedir?
Çizelgeleştirme: Metindeki bilgileri çizelge biçiminde düzenleme. Öğrenci dikey ve yatay bölmelere sahip bir çizelge yaparak bilgileri gruplan- dırıp ilişkilendirebilir.
Web tabanlı eğitimin faydaları nelerdir?
Web tabanlı eğitimin faydaları nelerdir?
Zengin, gelişmiş ve etkileşimli araçlarla ders işleme imkanı sunar. Öğretim ortamı ve ders materyallerine sınırsız erişim sağlar. Ekonomik ve tekrar kullanılabilir ders materyalleri ile ortak ders içeriği sunar. Çok çeşitli iletişim teknolojilerini eğitim hizmetine sunabilen bir sistemdir.
Web tabanlı eğitim uygulamaları nedir?
WTE ; Uzaktan Eğitim ,Bilgisayar Destekli Eğitim Ve İnternetin Bir Arada Kullanıldığı Bir Sistem Olarak Ortaya Çıkmıştır. Genel Olarak WTE İn Bir Tanımı Yapılırsa , Web Üzerinde Uzaktan Eğitimi Desteklemek Amacıyla Hazırlanmış Kişisel Sayfalara Ve Bu Sayfaların Oluşturduğu Eyleme WEB TABANLI EĞİTİM Denir.