Modoratör
Efsanevi Üye
Twitter ve Facebook hesaplarını birbirine nasıl bağlarım?
Adım 1: İlk olarak Twitter hesabımızın "Ayarlar" bölümüne gidiyoruz. Adım 2: Şimdi ise soldaki sekmelerden "Uygulamalar"ı seçiyoruz. Adım 3: En üstteki Facebook logosunun yanındaki "Facebook'a giriş yap" butonuna basıyoruz. Adım 4: Gerekli onayları vererek "Tamam"a basıyoruz.
Farklı bir Twitter hesabı nasıl açılır?
Gezinti menüsü simgesine dokunun. Buradan, Yeni hesap oluştur veya Var olan bir hesap ekle seçeneğini kullanabilirsiniz. Ek hesaplarınızı ekledikten sonra kullanmak istediğiniz hesabınızdaki profil simgesine dokunup ardından simgesinin yanındaki daha küçük olan ek profil simgelerine dokunarak hesaplara erişebilirsiniz.
Twitter hesabım hangi cihazlarda açık?
Twitter hesabım hangi cihazlarda açık?
Öncelikle ana sayfada sağ üstteki profil resmimize tıklıyoruz ve Ayarlar seçeneğine gidiyoruz. Soldaki menüden Twitter verilerin bölümünü seçiyoruz ve parolamızı giriyoruz. Sayfayı biraz aşağı kaydırınca göreceğimiz Cihaz Geçmişi bölümünde, hesabınıza erişmek için kullandığınız cihazları görebilirsiniz.
Instagram ve Facebook bağlantısı nasıl yapılır?
Instagram ve Facebook bağlantısı nasıl yapılır?
Sağ üstteki simgesine ve sonra Ayarlar'a dokunun. Alttaki Hesaplar Merkezi'ne ve ardından Hesaplar Merkezi'ni ayarla'ya dokunun. Facebook hesabı ekle'ye dokunduktan sonra, bağlanmak istediğiniz hesaba giriş yapın veya zaten giriş yaptıysanız bu hesabı seçin. Evet, Ayarlamayı bitir'e dokunun.
Twitter hesabım kaç yerde açık?
Hesabınıza giriş yapın. Ayarlar ve gizlilik'ten hesap ayarlarınızdaki Uygulamalar ve cihazlar sekmesine gidin. Oturumlar altında hesabınıza bağlı tüm etkin giriş oturumları gösterilir. Giriş yapılan konumu ve saati görebilirsiniz.
Instagram'a nasıl bağlanabilirim?
Android ve iPhone için Instagram uygulamasında:
- Profilinize gitmek için simgesine veya sağ alttaki profil resminize dokunun.
- Sağ üstteki simgesine ve sonra Ayarlar'a dokunun.
- En alta inin ve Hesap Ekle'ye dokunun.
- Eklemek istediğiniz hesabın kullanıcı adı ve şifresini girin.
- Giriş Yap'a dokunun.